çok güzel bir gezi olmus adana mt ailesi olarak hepinizi kutluyorum inşallah bende en kısa zamanda bir gezinize katılırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
oo emre nerelerdesin sen ya çoktan görünmüyorsun ortalarda..:cat:
Buralardayız kardeşim yaa, görünmüyor degil görünemiyorduk aslında da bundan sonra görüşelim inşallah
Vay Gürsel nerelerdesin sen len senin sucuk çok güzeldi valla diğeri hiç hoşuma gitmedi.:queen:
---------- Post added at 18:11 ---------- Previous post was at 18:09 ----------
Emre kardeşim sen yaşıyormusun nerelerdesin koçum beaaa.:jocolor:
Mustafa abicim haklı olarak ilk gördügün yerde dövecek gibi yazmışın, ondan sonrada diyonki niye görünmüyon diyon :cherry:
iyi aksamlar arkadaslar
su an silah silah sesinden yatamıyorum insallah kimse maganda kursununa denk gelmez.macdan sonra insanlar niye silah sıkar anlamış deyilim.
Anlamaya çalışma zaten Fuat abi, bizim millet böyle işte.
Biri mutluyum der sıkar, ötekisi kafam bozuk der sıkar
yani sonuç olarak bizim millet sıkar :silent: o yüzden fazla sıkmaya gerek yok diyorum ben
İyi geceler arkadaşlar,
Emre,
Nerelerdesin özledik seni
---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:21 ----------
Fuat, avrat ve silah bu milletin kültüründe idare edeceğiz ne yapalım.
Dilerim hasarsız atlatırız
---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:24 ----------
Muttalip,
Kayboldun be birader, arada bir görün, özletme kendini
Yusuf abicim bende özledim sizleri hep. Allah kısmet ederse bu akşam geleyim diyordum ama bugünde sen gelemiyecekmişsin heralde, ne yapalım abim, sana olan özlemimizide haftaya gideririz artık
Merhaba arkadaşlar, mustafa hocam bu sucuk aşkı ne böyle :silent: Gürselim senin sucukta kesin bir şey var baksana mustafa hocam bayılmış :mrgreen:
Eskiden bisküvi denince akla
eti eti eti
gelirdi
Şimdi de sucuk denince akla Gürsel Gürsel Gürsel geliyo gibime geliyo

Artık keramet ya Gürsel abide, yada sucuğundadır artık... tartışılır :mrgreen: