[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.:) bugün motorla işe geldim :flower: bu pazar %30 yağışlı diyor.:santa:

Adana İl Temsilcisi
öneri 1:karataş ?
öneri 2:tamamı eski yoldan tekir ?

benim fikrim 2.rota (100x2 km.,kar görme şansımız var,sucuk yaparız)

herkese günaydın... hayırlı cumalar olsun... :c))

Bahadır,
Gezi programına sen ne diyorsun.:cherry:

---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:15 ----------

Tekir olabilir,
Ama sucuğu kendimiz yapmamız lazım.:bounce:

selam arkadaslar
uzun bir aradan sonra tekrar burdayım tekire eski yoldan gidilirse nerede bulusulacak?

Arkadaşlar,
Ben eşli olarak yarın öğlene doğru Anamur'a geçip orada açık havada konaklamayı düşünüyorum. Pazar öğlen saatlerinde geri döneceğim.
Ancak, accu da havayı açık göstermesine rağmen istihbaratım bulutlu olduğunu iletiyor.
Akşam saatlerinde net kararımı vermiş olurum, sizlerinde programını takip ediyorum.

Arkadaşlar,
Ben eşli olarak yarın öğlene doğru Anamur'a geçip orada açık havada konaklamayı düşünüyorum. Pazar öğlen saatlerinde geri döneceğim.
Ancak, accu da havayı açık göstermesine rağmen istihbaratım bulutlu olduğunu iletiyor.
Akşam saatlerinde net kararımı vermiş olurum, sizlerinde programını takip ediyorum.

:cat:Harikasın

---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:20 ----------

selam arkadaslar
uzun bir aradan sonra tekrar burdayım tekire eski yoldan gidilirse nerede bulusulacak?

Merhaba Fuat,
Hiç aklıma gelmedi.:silent: Ama Metro market önü olabilir. Oradan alışverişte yapılabilir.:cat:

Adana İl Temsilcisi

Tekir olabilir,Ama sucuğu kendimiz yapmamız lazım.:bounce:
eveet.:cat:

selam arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar burdayım tekire eski yoldan gidilirse nerede bulusulacak?

bekleriz.

Metro market önü olabilir. Oradan alışverişte yapılabilir.:cat:
aynen.o zaman rota belli oldu.
BULUŞMA SAATİ:9.00
alış-veriş sonrası HAREKET SAATİ:9.30-10.00 uygunmudur?

Tam nereye gidileceği bellimi :silent: Ben eski tekir yolu üzerinde bulunan eski zirve lokantasında pişirelim diyorum. Tabii başkaları bizden önce yeri işgal etmezse :mrgreen: orda en azından oturulacak yer ve su var :cat: Başka önerisini olan varsa oda olur.

Adana İl Temsilcisi
orası da olur.
dr.gökhanlarla gittiğimiz şu kırmızı 2 katlı teraslı yer de olur.(2 kez yemek/1 kez çay içmiştik).
gülekteki çardak resturant'ta olur.burada da 2 kez kalabalık bir şekilde yemek yemiştik.
tekir girişindeki gürselin müşterisi pehlivan da olur.yerini yenilediğini duymuştum.
hepsinde de su+tuvalet+motopark mevcut.

orası da olur.
dr.gökhanlarla gittiğimiz şu kırmızı 2 katlı teraslı yer de olur.(2 kez yemek/1 kez çay içmiştik).
gülekteki çardak resturant'ta olur.burada da 2 kez kalabalık bir şekilde yemek yemiştik.
tekir girişindeki gürselin müşterisi pehlivan da olur.yerini yenilediğini duymuştum.
hepsinde de su+tuvalet+motopark mevcut.

Eğer kendimiz pişireceksek pehlivan olmaz :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
şimdi gürselle konuştum,pehlivanı o da önermiyor zaten dediğin gibi biz pişireceksek olmaz.

Bence gittiğimizde bakalım uygun bir yerde durup pişirelim ama dediğin yerler bence gayet uygun :cat: kimler katılıyor belli mi? birde proğramı iyice netleştirelim. Buluşma ve hareket saati gibi

Adana İl Temsilcisi
BULUŞMA SAATİ:9.00
alış-veriş sonrası HAREKET SAATİ:9.30-10.00 uygunmudur?
saati yazmıştım ama ses çıkmadı.
benim bildiğim arkadaşları yazıyorum.gelecek olan arkadaşlar,listeye kendilerini eklesinler.buluşma yeri:METRO MARKET ÖNÜ
1-mustafa abi,
2-ben,
3-gürsel ve mehmet,
4-yusuf,
5-muzaffer(koluman),
6-ceyhan mustafa,
7-

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar