iyi geceler sevgili arkadaşlar :rendeer:
günaydın ADANA MT.bugün motorla işe geldim :flower: bu pazar %30 yağışlı diyor.:santa:
herkese günaydın... hayırlı cumalar olsun... :c))
öneri 1:karataş ?
öneri 2:tamamı eski yoldan tekir ?
benim fikrim 2.rota (100x2 km.,kar görme şansımız var,sucuk yaparız)
Bahadır,
Gezi programına sen ne diyorsun.:cherry:
---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:15 ----------
Tekir olabilir,
Ama sucuğu kendimiz yapmamız lazım.:bounce:
Arkadaşlar,
Ben eşli olarak yarın öğlene doğru Anamur'a geçip orada açık havada konaklamayı düşünüyorum. Pazar öğlen saatlerinde geri döneceğim.
Ancak, accu da havayı açık göstermesine rağmen istihbaratım bulutlu olduğunu iletiyor.
Akşam saatlerinde net kararımı vermiş olurum, sizlerinde programını takip ediyorum.
selam arkadaslar
uzun bir aradan sonra tekrar burdayım tekire eski yoldan gidilirse nerede bulusulacak?
eveet.:cat:Tekir olabilir,Ama sucuğu kendimiz yapmamız lazım.:bounce:
selam arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar burdayım tekire eski yoldan gidilirse nerede bulusulacak?
bekleriz.Akşam saatlerinde net kararımı vermiş olurum, sizlerinde programını takip ediyorum.
aynen.o zaman rota belli oldu.Metro market önü olabilir. Oradan alışverişte yapılabilir.:cat:
orası da olur.
dr.gökhanlarla gittiğimiz şu kırmızı 2 katlı teraslı yer de olur.(2 kez yemek/1 kez çay içmiştik).
gülekteki çardak resturant'ta olur.burada da 2 kez kalabalık bir şekilde yemek yemiştik.
tekir girişindeki gürselin müşterisi pehlivan da olur.yerini yenilediğini duymuştum.
hepsinde de su+tuvalet+motopark mevcut.
saati yazmıştım ama ses çıkmadı.BULUŞMA SAATİ:9.00
alış-veriş sonrası HAREKET SAATİ:9.30-10.00 uygunmudur?