güzel bir toplantıydı... katılan herkese teşekkürler... :rendeer:
aynı kalabalığı her toplantıda görmek isteriz...
canlarım benim :rendeer: düzenlediğim her organizasyon sizler gibi asil olur.KISKANAN,lar çatlasın emiiiiiiİlk toplantım harika geçti. Adana'da böyle güzel bir grupla tanışmış olmak harika bir duygu... :thumleft: Çok memnunum sizleri tanıdığım için... Beni aranıza aldığınız için teşekkürler... Şimdi tüm topiği geriye doğru mu olur artık baştan sona mı olur okumam lazım; Ancaaaaaak 1401 sayfa olması beni biraz düşündürdü. Artık bi tarafından başlayıp yavaş yavaş okurum... :queen:
güzel dostum yusuf yaptığın iltifatlar en az senin kadar asil ve soylu:cat:acep bu iltifarlara layık gönüllerin başkanı başka:flower: olabilirmi.
bu hafta kıl çadırına gidiyoruz.katılanlar bol ve kaymaklı.DUYMADIK DEMEYİN haberiniz olsun..
pazar saat 9.da mola ..9;30. teker DÖNERRRRRR
Merhaba arkadaşlar,
Akşam oldukça keyifli bir toplantı geçti.
İlerleyen saatlerde katılımın dahada olması birlekteliğin artmasını sağladı.
Herkese teşekkürler, özellikle işin mimarı, yatakları sarsan, dağları titreten, gönüllerin sultanı, başların tacı, içinde olmadığı tüm organizasyonları planlayan,:mrgreen: eşssiz insan, (Bir tane daha olsa yandıkr
büyük satıcı, ekmeğini taştan çıkaran, taşı sıksa suyunu çıkaran, çıkardığı suyu geri satan, her saça göre tarak vuran fahri başkana hasseten teşekkür ediyorum.:flower:
---------- Post added at 08:53 ---------- Previous post was at 08:50 ----------
Murat hocam,
Hoş geldin. Umarım camiada daimi, aktivitelerde katılımcı olursun.:rendeer: