[Adana - MT]

herkese iyi geceler bugün ortalık çook sessiz,

adana mt den de kucak dolusu sevgiler ve selamlar osmaniyeye

selam arkadaşlar:)

aman kendinize iyi bakın, yakın zamanda iki yakınım küçük motorlarla kaza yaptı.aman dikkat edin
selamlar

Merhaba abilerim kardeşlerim Adana Mt ye yeni üye oldum bundan sonra bende varım.. Sağlıcakla keyifle sürüşler

İyi akşamlar. Hoş bulduk bahadirce.. Ben Hasan.. Motosiklet.net ve aranıza katılmaktan kıvanç duyarım :)

herkese günaydın. bir sorum olacak arkadaşlar. sabah arabam çalışmadı. hava sıcaklığı 3 derece idi. güneşe çektim arabayı iterek. yarım saat bekledim yine aynı. marş basıyor, ama kavramıyor. bujiler yeni değişti. marş çok süratli basıyordu, ben biraz abartınca aküden yedim sanırım. yavaşlamıştı marş basışı. arabayı bıraktım otobüsle geldim iş yerine. sizce neden kaynaklanmış olabilir ?

Merhaba Bahadır abi bence sorunun ateşlemedendir diye düşünüyorum.. Bujiyi yeni değiştirdim diyorsun peki buji başlıklarını değiştirdinmi onları da değiştirmende fayda var.. Bir buji kablolarını kontrol et derim ben.. Araban benzinliyse benzin pompasında veyahut enjeksiyon sistemindede olabilir .. Akşam tekrar bir dene bizide bilgilendirmeyi unutma :)..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar