[Adana - MT]

walla bugun benım ıcın buyuk gun hatun mutfaga kucuk bır lcd alırsam salondakı tv yı fatmagülden ve diğerlerinden azat edecekmıs benım etkınlık rotam reale doğru bugun gıdıp alayım hemen...

Son düzenleme:
walla bugun benım ıcın buyuk gun hatun mutfaga kucuk bır lcd alırsam salondakı tv yı fatmagülden ve diğerlerinden azat edecekmıs benım etkınlık rotam reale doğru bugun gıdıp alayım hemen...

Bak hala online gözüküyor. bu tarihi fırsat kaçarmı be :queen: ben olsun şimdiye aldıydım bile :p :mrgreen:

herkese iyi akşamlar,çarşamba akşam köye ordan iskenderun,cuma akşam köye ordan osmaniye yağmur çamur bana vız gelir bugünde akşam üstü döndüm hemde yağmur yağıyordu motorum ıslandı ve batı olsun su var sabun var demi,görüşmek üzere datlu su motırcıları

Yağmurlu bir pazar gününde, günaydın :rendeer:

Bakalım bugün kim nasıl bir etkinlik yapacak...:p
valla güzel arkadaşım etkin adamı hiçbir engel durdurmaz:p ben dün akşamdan bugün sabaha kadar iskenderun tarafındaydım, güzel balıklar çektim:cherry: siz tv seyretmeye devam edin:cherry:
cümleten :rendeer: :wiinkk:
DSC01220.jpg

DSC01222.jpg

buda akşamki halleri:)
DSC01224.jpg

herkese iyi akşamlar,çarşamba akşam köye ordan iskenderun,cuma akşam köye ordan osmaniye yağmur çamur bana vız gelir bugünde akşam üstü döndüm hemde yağmur yağıyordu motorum ıslandı ve batı olsun su var sabun var demi,görüşmek üzere datlu su motırcıları

abi takılsana bana bu alemde bi sen bi ben :) gerisi hep tatlısu motorcusu:p

valla güzel arkadaşım etkin adamı hiçbir engel durdurmaz:p ben dün akşamdan bugün sabaha kadar iskenderun tarafındaydım, güzel balıklar çektim:cherry: siz tv seyretmeye devam edin:cherry:
cümleten :rendeer: :wiinkk:
DSC01220.jpg

DSC01222.jpg

buda akşamki halleri:)
DSC01224.jpg

abi takılsana bana bu alemde bi sen bi ben :) gerisi hep tatlısu motorcusu:p
abi bende yarın gidecem balıga kısmetse bende cekerim fotoları öyle 5 10 tane olursa cekmem cuvalla tutarsam cekıcem ok:queen:

Hayırlı haftalar, bol kazançlar :rendeer:

Lütfen arkadaşlar, siteyi balıkcı sitesine çevirmeyin burnuma pis kokular geliyor :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar