[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar,çarşambadan beri misafirlerim vardı yatılı öğlen gittiler,ancak girebildim keyifler gıcır yazılanları okudum videoları izledim,neyse çarşamba görüşmek dileğiyle

Hayırlı geceler :rendeer:

Yarınki gezi planı şu şekildedir katılmak isteyenlere duyurulur:

Saat 10,00 Mersin tarafı Molada Bulusma
Saat 10,15 Hareket

Hedef: Mersin Elvanlı alabalık tesisleri..

Duyurulur :cat::cat::cat:

Adana İl Temsilcisi
günaydın gezginler.
geziye gidecek arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum.

hava ve yol sartlarına gore hangı motorunuzu tercıh edeceksınız majestelerı:))??:bounce:

sence ? :mrgreen:

Hayırlı geceler :rendeer:

Yarınki gezi planı şu şekildedir katılmak isteyenlere duyurulur:

Saat 10,00 Mersin tarafı Molada Bulusma
Saat 10,15 Hareket

Hedef: Mersin Elvanlı alabalık tesisleri..

Duyurulur :cat::cat::cat:

Yeğennn, gider ayak organizatörde oldun :cat: :mrgreen: İnşallah okuyup gelecen daha büyk organizasyonlara imza atacan :cat:

Selamlar.MT'ye yeni üye oldum sayılır.Bende adanadayım.Motorsiklet sevgisi bende yaklaşık 2 senedir vardı ama bir türlü nerden başliyacağımı bilmiyordum.Bu hafta içi erkan sürücü kursuna yazılıyorum ama daha önce motorsiklet sürmedim sürmeyi bilmiyorum yani.Kursa başlamadan önce nerede öğrenebilirim direksiyon sınavında daha iyi olmak için yardımcı olabileceğiniz bir yer varmı ?

Adana İl Temsilcisi
Selamlar.MT'ye yeni üye oldum sayılır.Bende adanadayım.Motorsiklet sevgisi bende yaklaşık 2 senedir vardı ama bir türlü nerden başliyacağımı bilmiyordum.Bu hafta içi erkan sürücü kursuna yazılıyorum ama daha önce motorsiklet sürmedim sürmeyi bilmiyorum yani.Kursa başlamadan önce nerede öğrenebilirim direksiyon sınavında daha iyi olmak için yardımcı olabileceğiniz bir yer varmı ?

merhaba,hoş geldin.kendini biraz tanıtsaydın,seni forum üyeleri tanımış olurdu.çukurova motor var,orada taner bey ve şengül hanım var motosiklet eğitmenleri,onlardan sürüş eğitimi alabilirsin.

Güzel bir gezi oldu. Şahsen katılan, katılamayıp telefonlada olsa iştirak eden tüm dostlara teşekkürler. Ethem'de resimlerimizi atarsa güzel bir paylaşım olacak. İyi geceler dostlar.

herkese iyi akişamlar,şu alabalık resimlerini görelim bakalım nasıl yenirmi içilirmi,2 gündür bahçeyle uğraşıyorum limonları topladım budadım falan filan işte

Geziden çok keyif aldım :cat: katılan ve emeğe geçen, bilhasa ethemhan yeğenime teşekkür ederim :cat: :cat: :cat:

Gerçekten çok güzelmiş abi.Ehliyeti aldıktan sonra aranıza katılabilirmiyim ? :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 ----------

merhaba,hoş geldin.kendini biraz tanıtsaydın,seni forum üyeleri tanımış olurdu.çukurova motor var,orada taner bey ve şengül hanım var motosiklet eğitmenleri,onlardan sürüş eğitimi alabilirsin.

Forumda tanıtma kısmına kendimi tanıtmıştım ama mesajım görünmedi.Çok teşekkürler yardım için.Çukurova motor nerede acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar