[Adana - MT]

carrefour'dan real'e giderken otoban köprünün altından geçergeçmez sağ tarafta, shell petrole varmadan...:bounce:

Günaydın Arkadaşlar,Okul Başladı bende başladım.Tüm islam aleminin ve tüm MT larının Mübarek Mevlüt kandilini kutalarım.Umarım tüm insanlara saadet ve güzellikler getirir inşallah.Herkese iyi haftalar:rendeer::rendeer:

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,

MUBAREK MEVLİD KANDİLİNİZİ KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.

Tüm Arkadaşlarımın Mübarek Mevlüt Kandilini Kutlar. hayırlara vesile olmasını temenni ederim .Dün çok güzel bir gezi oldu katılan tüm arkadaşlara teşekkürler iki saatlik rötarla Mersinden katılsakta benim karem var ama Taner,Timur ve Mustafayı göremedim Etemhancığım yinede eline sağlık teşekkürler.Gerçi gelirken sen kullndın sanıyorum ondan olsa gerek.

Tüm Arkadaşlarımın Mübarek Mevlüt Kandilini Kutlar. hayırlara vesile olmasını temenni ederim .Dün çok güzel bir gezi oldu katılan tüm arkadaşlara teşekkürler iki saatlik rötarla Mersinden katılsakta benim karem var ama Taner,Timur ve Mustafayı göremedim Etemhancığım yinede eline sağlık teşekkürler.Gerçi gelirken sen kullndın sanıyorum ondan olsa gerek.

Aynen abi dönüş yolunda motoru ben sürüyor olunca fotograf ceken kımse olmadı ole oluncada donuste bızımle gelenlerın resımlerı cekılemedı bıdahakı gezıye ınsallah :cat:

herkese iyi akşamlar,tüm motorize ekibin ve islam aleminin kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar