[Adana - MT]

walla bir düğmeyle motor olsa bir düğmeyle eski haline dönse değil 12.500 ölüsü 125.000 tl veririm. ama kazası vuruğu boyası olmayacak birde temiz binilmiş olacak.. öle zenciden felan almam yani

Koçum,
Senin eşinin e mail adresi neydi.:cherry:
Yukarda yazıklarını ve linki bir göndereyim.:queen:Bakalım senin ölün dirin kaç para ediyor.:bounce:

Değerli forumdaşlar motosiklet.net forum şifrem iki gün önce çalınmıştı hackerlar tarafından ancak bu sabah geri alabildim. dolayısıyla benim yerime ne yazdılarsa daha önce çok ayıp etmişler ve ben sorumlu değilim....

Adana İl Temsilcisi
Adana İl Temsilcisi
sanada günaydın murat kardeş.yeni motorların hayırlı olsun.dün halil beyaz la kulaklarını çınlattık.

2rzt0g1.jpg

Adana İl Temsilcisi
Merhaba Bora abi;
Hasta yatıyordum, yeni gözlerimi açtım şükür.
Baktım Muzaffer yanlış yazıyor eski görevime döneyim dedim.

merhaba kardeş,çok geçmiş olsun.bu aralar kimi duyduysam gripten kırılıyor.eveeet bari cumaları bize yüzünü göster özledik vallahi.

ii akşamlar sevgili abilerim arkadaşlarım bugün burakla yaptığımız lastik muhabbeti üzerine yeni bi konu açmak istiyorum sanırım M5 almak isteyenler varmış fakat kullanıcı yorumu yapan yokmuş!..ben yaklasık 2 ay önce aldım metzeler M5 ve inanılmaz memnunum ıslak kuru farketmiyor 1 gr kayma yok virajlara gönül rahatlığıyla girebilirsiniz sıcak soğuk farketmiyor tabi ısındıkça bilirsiniz ki çok çok daha ii tutuyor hatta bi ara mersin çıkışında viraja girdiğimde kendimi prof yarışçı gibi hissettiğim de oldu:bounce: kısacası herkes gönül rahatlığıyla albilir.....

Acaba dıyorum menderese pikniğe falanmı gitsek:mrgreen::p

Haklısın oğlum,
Sen Menderese pikniğe git.
Bizim Muzaffer ve diğer amcanlarla farklı bir programımız olabilir.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------

ii akşamlar sevgili abilerim arkadaşlarım bugün burakla yaptığımız lastik muhabbeti üzerine yeni bi konu açmak istiyorum sanırım M5 almak isteyenler varmış fakat kullanıcı yorumu yapan yokmuş!..ben yaklasık 2 ay önce aldım metzeler M5 ve inanılmaz memnunum ıslak kuru farketmiyor 1 gr kayma yok virajlara gönül rahatlığıyla girebilirsiniz sıcak soğuk farketmiyor tabi ısındıkça bilirsiniz ki çok çok daha ii tutuyor hatta bi ara mersin çıkışında viraja girdiğimde kendimi prof yarışçı gibi hissettiğim de oldu:bounce: kısacası herkes gönül rahatlığıyla albilir.....

Hayırlı olsun,
Keyifli sürüşler diliyorum.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

Merhaba Bora abi;
Hasta yatıyordum, yeni gözlerimi açtım şükür.
Baktım Muzaffer yanlış yazıyor eski görevime döneyim dedim.

Geçmiş olsun.
En kısa zamanda aramızda görmek dileği ile.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar