[Adana - MT]

Yusuf abi, sen yapma bari :mrgreen: Aslında adaşımın kuyruk doğrultması lazım, fazerri saatı, hayabusa aldı oda satılmak üzere. Bayi kuyruk birikti :queen:

Kerdeşim,
Adaşın kuyruksuz merinos cinsinden adama kuyruk deyince borçlu çıkıyoruz.
Ama bu konuda ince bir planım var, bir ara anlatırım.:queen:

bizim kuzen 600f in satışını bugun tamamlarsa ben direk parayı kesecem ondan doğrultacam kuyrugunu onun ama ses çıkmadı halen

herkeşe iyi akşamlar dilerim tabe herkes sanat cafede ben evdeyim,4 gündür netle sorun yaşıyorum ancak çözebildim,

muzocum hayırlı olsun ciğerim,allah tekerlerine zeval vermesin çamur yüzü göstermesin(tüm dostlarımızada)ee sırada ne var yoksam choppermi:p 1000liğe yaşıkıyordun, hayabusayla herhalde özdeşleşirsin ciğerim

Günaydın millet :rendeer:

herkeşe iyi akşamlar dilerim tabe herkes sanat cafede ben evdeyim,4 gündür netle sorun yaşıyorum ancak çözebildim,

muzocum hayırlı olsun ciğerim,allah tekerlerine zeval vermesin çamur yüzü göstermesin(tüm dostlarımızada)ee sırada ne var yoksam choppermi:p 1000liğe yaşıkıyordun, hayabusayla herhalde özdeşleşirsin ciğerim

Teşekkür ederim, bana her motor yakışır :cat: darısı sana :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
şuan bildiğim gidecek kimse yok yusuf.organizasyon da yapılmadı herhalde.

Gülermisin ?ağlarmısın ?

http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/wenn-schutzengel-ueberstunden--14361.htm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------

bizim kuzen 600f in satışını bugun tamamlarsa ben direk parayı kesecem ondan doğrultacam kuyrugunu onun ama ses çıkmadı halen

Senin kuzene aşağıdaki linki bi göstersene :mrgreen:

http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/sowas-geiles-will-ich-auch-fra-14324.htm

walla bir düğmeyle motor olsa bir düğmeyle eski haline dönse değil 12.500 ölüsü 125.000 tl veririm. ama kazası vuruğu boyası olmayacak birde temiz binilmiş olacak.. öle zenciden felan almam yani

walla bir düğmeyle motor olsa bir düğmeyle eski haline dönse değil 12.500 ölüsü 125.000 tl veririm. ama kazası vuruğu boyası olmayacak birde temiz binilmiş olacak.. öle zenciden felan almam yani

Sana dedimki, kuzenine göster :bounce: yorum yap demedim :p zaten zenciden istesende sana yok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar