[Adana - MT]

Günaydınlar herkese :)

adanalı Bora abicim cidden yaa, açıklamalarını dikkate alacagım çok teşekkür ediyorum,
hakikatende sayfamız olmuş 1132 ve biz bunu doğallıkla karşılamışız haberimiz yok !
En azından bari şu mübarek Cuma günü sayfa israfı yapmamış olalım yaani :mrgreen:

acar65 Mustafa abicim sanada teşekkürlerimi sunuyorum :)
uzun uğraşlarımız sonunda nihayetinde Cuma günümüze kavuşabilmiş olabilmemizin, ve bu günün, hakikaten ama hakikatende Cuma olduğunu bilmemizin verdiği öz güven ve gönül rahatlığı ile, göğüslerimi kabarta kabartaaa;
bende öncelikle ve özellikle sana;
ve akabinden daha sonrada tüm arkadaşlarımıza HAYIRLI CUMAAALAR diyorum :)

ohhh be, güzel şeymiş haa;
cumada cumayı tutturabilipte öyle güzel güzel ’’’’ GÜZEL CUMALAR’’’ dileyebilmek :p :cherry:

dünden beri nt giremiyorum erzuruma geldim bi iş dolayısıyla gelmişken de olimpiyatlara syirci olarak hepinizi temsil ediyorum hawa cok soguk brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dondum ya yok böyle bir memleket yaşanacak bir yer degil şahsımca neyse hepinize saygılar sevgiler:)

sadece onlar değil,çoğu arkadaş okuyor ama iki kelam yazmıyorlar.kendilerine sormak lazım.:silent:

ulennnn tipitip ben yazı yazıyomda neoluyor.niye beni muatap almıyon:bounce:yaz bana yazayımmm SANAA:queen::queen:ben diyom kardeşim ben bu adana mt olarak başkan olacammmm:bounce:bakın görün nasıl herkes katılıyorrr:cat:ben bu alemde gönüllerin başkanıyım ulennnnnn.varmı buna itirazı olan:bounce:çıksın çıkmıyanda otursun klavyenin başına okadarrrrrrrrrrrrrrr.imzam bazı şeyleri izah ediyor işte imzammmm::pala::::pala::bora imzamı iyi bilirrrrrr:flower:::159::::159::::sefereee::hakem2::::pembe::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mrb arkadaşlar artık bende fazerlendim ve aranızdayım adana-osmaniye grubunu coşkuyla selamlıyorum:
muzaffer abi saygılar

herkeşe iyi akşamlar iyi hafta sonları tabe çalışmayanlara,muzaffer abim bu alemde seni tek geçerim,boracım zaten seni tek geçmiştim yıllar önce:mrgreen:eek: zaman herkesi tek geçerim bu alamde hatta kendimide:)

Mrb arkadaşlar artık bende fazerlendim ve aranızdayım adana-osmaniye grubunu coşkuyla selamlıyorum:
muzaffer abi saygılar

hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim:rendeer:aramıza hoşgeldin:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

herkeşe iyi akşamlar iyi hafta sonları tabe çalışmayanlara,muzaffer abim bu alemde seni tek geçerim,boracım zaten seni tek geçmiştim yıllar önce:mrgreen:eek: zaman herkesi tek geçerim bu alamde hatta kendimide:)

sağolasın yiüdim benimmm.allah senin gibi dostların yokluğunu vermesin:rendeer:seningibi kişilikler sayesinde benim gönüllerin başkanı olduğum tescil edildi ciğerim:cat:

selam arkadaslar
int problem var yeni girdim
Evet muzafer abi egitim diyorum. bende dun hukuk egitimi aldım ( tüm gün)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar