[Adana - MT]

iiii akşamlar formada bayagı giren ckan var ama herkes okumayı tercih ediyor herhalde adana mt kış uykusundamı dr nedir neyse ben nöbetciyim frmda ona göre form a girenler 1 2 satr yazında millet okuyacak bişeyler olsun :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
hepinize günaydın.:)hadi bakalım,yeni bir yıla başladık,iş,rızk,huzur,mutluluklarla dolu bir yl olsun hepimize.

Günaydın arkadaşlar,Tüm Adana MT.ye yeni yılın ilk pazartesinde herkese hayırlı iş,bol kazanç,mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.

Herkese Hayırlı sabahlar, hayırlı günler, hayırlı haftalar, hayırlı aylar ve hayırlı yıllar....
Bu hep böyle uzayıp gitsin işte.. :)

Merhaba arkadaşlar,
Yeni yılın ilk haftası umarım hepimiz için güzel başlangıçlara vesile olur.:rendeer:

herkese iyi haftalar ve iyi akşamlar dilerim,

çarşamba günü yatılı misafirimiz geliyor gelemiyorum şimdiden söyliyeyim dedim

herkese iyi akşalmalar ve iyi yıllar.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...:rendeer:

Arkadaşlar,
İyi geceler, yıl sonu bütçe çalışma yoğunluğundan pek siteye yazamadım. Yarında yıllık toplantı için gidiyorum. Pazartesiye kadar yokum. Haftaya görüşmek dileği ile.

Arkadaşlar,
İyi geceler, yıl sonu bütçe çalışma yoğunluğundan pek siteye yazamadım. Yarında yıllık toplantı için gidiyorum. Pazartesiye kadar yokum. Haftaya görüşmek dileği ile.

yusuf abi 2011 girdik :)maşallah sen 2010 temposunda koşturuyorsun yorma abi kendini bu kadar daha önünde kocaman bir 2011 var :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar