[Adana - MT]

Herkese günaydın hayırlı işler dilerim...

Cengiz kardeş, babana büyük geçmiş olsun dilerim umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
::152::yeni yılın,ülkemize,huzur ve barışı,bizlere de,sağlık,sıhhat,neşe,mutluluk ve bol kazançlar getirmesi dileklerimizle. ::152:: Bora karakaş ve ailesi.

Günaydın sevgili dostlar.Herkese Hayırlı Cumalar.

Yeni yılın size ve ailenize,tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını temenni eder,yeni yılın tüm insanlara Mutluluk,Huzur,Bereket getirmesini Cenabı allahtan niyaz ederim.

MUSTAFA ACAR VE AİLESİ

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar olsun.

ADANA MT AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLAR, MUTLU, HUZURLU VE SAĞLIKLI NİCE SENELER DİLERİM.

Yeni yılın tüm mt üyelerine başta kazasız ,huzurlu ,mutlu ve bol kazançlı bir yıl olmasını temenni ederim.
Bu arada üniversiteye hazırlanan mt üyesi kardeşlerim ve oğlumda dahil olmak üzere girecekleri ygs ve lysb sınavlarında inşsllah başarılı olurlar.

Günaydın millet.... Hayırlı cumalar....

Tüm Adana MTcilere "YENİ yılın, Sizlere ve Sevdiklerinize Sağlık, Mutluluk, Başarı ve Huzur getirmesini " temenni ederim.

Birde 2011 yılını kazasız geçirmenizide dilerim....:cat:

Cengiz kardeşim geçmiş olsun.Bugün daha iyi olmasına sevindim.Ben adanalıyım ancak Ispartada oturuyorum.Yeni yılda daha sağlıklı daha huzurlu günlere inşallah...

Tüm Adana Mt'nin Saygı değer büyüklerinin yeni yılını kutlarım..Gönlünüzce Bir Yıl Yaşamanız Dileğiyle :cat:
11v2zrc.jpg

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle.
2011 yılı bizlere sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirelim inşallah ! :rendeer:

işimiz daha yeni bittiği için gelemedim,herkese iyi geceler yeni geldik hastaneden serumdu filmfi tahlildi ancak bitti neyse allahın günü bitmez,tekrar iyi geceler olsun

cengiz abi gecmiş olsun allah acil şifalar versin bir şey lazım olursa ben buralardayım cepten ulaşırsın....... adana mt nin yeni yılını kutlarım saglık huzur mutluluk barış ve tabiki para getirmesini temenni ederek tekrar kutlarım:rendeer:::kalbim::::kalbim::::kalbim::

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,şimdi aldığım bir habere göre,yarın,mahfesığmaz/t.özal daki itfaiyenin oralarda,bir motorcu arkadaşımızın kafe açılışı varmış.saat:11-12 gibi.katılmak isteyenlere duyurulur.

herkese iyi akşamlar,iyi tatiller hatta mutlu yıllar dilerim,yılbaşı yatakta ilaçlarla geçti bu sene,gelecek sene telafi ederiz inşallah:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar