[Adana - MT]

şöyle biraz geçmişe gitttim 2008 den 2009 yılına geçtiğimiz yıl ne kadar güzel heyecan doluydu herkeste yeni yıl kutlaması heycanı vardı yeni yıl cengiz abilerin evinde kutlanacaktı ben ise yeni üye olmuştum herkes feyk diyordu bana :p ama değildim neyse şimdi bakıyorum herkes eski neşesini heycanını kaybetmiş gibi :salut: günde ya 1 msj yazılıyor ya 2 eskiden böylemiydi yaww neysee bu yıl herkesler yeniyılda napıyor :silent:

Günaydın Arkadaşlar,Herkese Hayırlı İşler.Yeni yıl Kutlamaları ile ilgili herhangi bir şeyler varmı?

şöyle biraz geçmişe gitttim 2008 den 2009 yılına geçtiğimiz yıl ne kadar güzel heyecan doluydu herkeste yeni yıl kutlaması heycanı vardı yeni yıl cengiz abilerin evinde kutlanacaktı ben ise yeni üye olmuştum herkes feyk diyordu bana :p ama değildim neyse şimdi bakıyorum herkes eski neşesini heycanını kaybetmiş gibi :salut: günde ya 1 msj yazılıyor ya 2 eskiden böylemiydi yaww neysee bu yıl herkesler yeniyılda napıyor :silent:

ne güsel günlerdi:p

Herkese iyi akşamlar....:rendeer:

Fatih hocam doğru söylüyon o zamanlar katılım hayli yüksekti ama şimdi benzin fiyatların yükselmesiyle birlikte insanları biraz sıkıntıya sokmaya başladı :salut:
umarım eski günlerimiz geri döner :cat:

Herkese iyi akşamlar....:rendeer:

Fatih hocam doğru söylüyon o zamanlar katılım hayli yüksekti ama şimdi benzin fiyatların yükselmesiyle birlikte insanları biraz sıkıntıya sokmaya başladı :salut:
umarım eski günlerimiz geri döner :cat:

MUZAFFER ABİ UNUTTUNUZ BENİ YAAA :pale: BEN GÜLDEN FATİH HOCA ESİNTİ01 :p

hoşgör Gülden, adam iyice yaşlandı:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------

bi daha ne zaman girerim bilmem en iyisi şimdiden kutlayalım:mrgreen:

Demir Ailesi olarak

nice yıllara sağlık mutluluk huzur içinde sevdiklerinizle ulaşmanızı dileriz

demirim gürselim bende demir ailesinin yeni yılını şimcikten kutlayayım ozaman,sevgi,huzur,bol paralı ve bol balıklı bir yıl geçirmeni dilerim, öpüldün ciğerim

herkeşe iyi geceler,muzo yine karıştırdı idare et güllü,bir ihtimal evdeyim bir ihtimal köydeyim yarın gelemiyecem toplaşmaya peder biraz kötüledi evde kalmam lazım,hepcazınızı özledim

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
hepinize günaydın arkadaşlar.:)

abi senin gader gıpırdak bir abimizi daha görmedim..muhtemelen 7 aylık doğdun bir hiper durum mevcut sende...öperim hacı abi...:rendeer:

9 aylığım ama telaşlıyımdır,dakikimdir.ben de seni öperim meteciğim.:rendeer:

Herkese Günaydın,hayırlı işler.Yeni yıl kutlamaları erken başladı.Sanırım yeni yılda herkesin programı ayrı galiba,hayırlısı olsun.

Günaydın millet.....:rendeer:

MUZAFFER ABİ UNUTTUNUZ BENİ YAAA :pale: BEN GÜLDEN FATİH HOCA ESİNTİ01 :p

Evet ya şimdi farkettim, ama nikinizi karıştırmamak elde değil :mrgreen: bari imza kısmına ciçek, böcek pembeli membeli bi işaret koyki farkı anlayalım :pr: :mrgreen:
hoşgör Gülden, adam iyice yaşlandı:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------

bi daha ne zaman girerim bilmem en iyisi şimdiden kutlayalım:mrgreen:

Demir Ailesi olarak

nice yıllara sağlık mutluluk huzur içinde sevdiklerinizle ulaşmanızı dileriz

Sen kendine bak bilader, balık yiye yiye bi hal oldun, bi gün çağırda beraber yiyek :p

her koyun kendi bacağından asılır herkes kendi performansından sorumludur demirgürsel aga...:cherry:

Adanaya selam olsun...

abi senin gader gıpırdak bir abimizi daha görmedim..muhtemelen 7 aylık doğdun bir hiper durum mevcut sende...öperim hacı abi...:rendeer:

Bak görüyonmu Adana MT yi bizden iyi tanıyorsun :mrgreen:

demirim gürselim bende demir ailesinin yeni yılını şimcikten kutlayayım ozaman,sevgi,huzur,bol paralı ve bol balıklı bir yıl geçirmeni dilerim, öpüldün ciğerim

herkeşe iyi geceler,muzo yine karıştırdı idare et güllü,bir ihtimal evdeyim bir ihtimal köydeyim yarın gelemiyecem toplaşmaya peder biraz kötüledi evde kalmam lazım,hepcazınızı özledim

Heye, karıştırdım arada bi oluyor böyle....:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:20 ----------

Bu çift aranıyor, tanıyanız varmı :p

dsc01036cx0.jpg

hepinize günaydın arkadaşlar.:)

9 aylığım ama telaşlıyımdır,dakikimdir.ben de seni öperim meteciğim.:rendeer:

seviyoruz seni Allahın Adamı...:rendeer::)

Bak görüyonmu Adana MT yi bizden iyi tanıyorsun :mrgreen:

]
tanımam mı abovvv...kimler geldi kimler geçti bir bilsen...Koca Yusuflar...Jantiler...:) ama aranızdaki güzel muhabbet hiç bitmedi keyifle takip ediyoruz sizleri...selam sevgiler olsun...

işimiz daha yeni bittiği için gelemedim,herkese iyi geceler yeni geldik hastaneden serumdu filmfi tahlildi ancak bitti neyse allahın günü bitmez,tekrar iyi geceler olsun

Cengiz abi çok geçmiş olsun,Babaya Allahtan acil şifalar diliyoruz.Akşam seni andık zaten.

Herkese Günaydın arkadaşlar,Hayırlı işler bol kazançlar.

Hayırlı sabahlar olsun herkese...
Cengiz abi, geçmişler olsun,
Dilerim ve de Allahtan ümit ederimki babanız tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar