hepinize sonsuz teşekkürler ederim iyiki varsınız.:cat:sağolasınız yiğitlerim benimmmmm:queen:kusura bakmayım şehir dışında olduğumdan msj cevap veremedim:cherry::cherry:fırsatçılara ödün vermeyinnn:bounce:
Muzaffer1968 Bey doğum gününüz kutlu olsun.Daha nice güzel günlere inşallah.Bu arada ya doğum günü kutlaması var yada bu gün Adana Mt.uyuyor sanırım.Herkes bişeyler yazıp çiziyor bizde tıkyok.Böyle esprili yazıları okumak zevkli oluyordu.Sanırım sayın Başkan Bora abi'de uyudu.
muzaffer abi yeni doğum gunun gelecek farkındayım ama geçmiş doğum gunun mubarek olsun abi....
bu lınktekı tum kulaklık gırıslerı çift jacklı benım telsızın ustunde tek bır gırıs var o nasıl olacak :silent:
herkese iyi akşamlar durmak yok boyaya devam yarın katılamıyorum evde çoook işim var her türlü yardım kabul edilir,2 efes alana bir rula bir kovada boya itina işe verilir:queen:
adanalı01 yani muttalip perşembe günü senin yardımına ihtiyacım var 1 ünite kan lazım AB (+) seninkide uyuyormuş müsaitsen kan vermeye sana alo derim telefonun bende var buraya yazman yeter teşekkürler
Arkadaşlar iyi akşamlar.Yarın toplantı varmı.varsa çamlıktamı
Nooldu Ayfon kulaklık testi, raporları bekliyoruz :silent:
herkese iyi akşamlar durmak yok boyaya devam yarın katılamıyorum evde çoook işim var her türlü yardım kabul edilir,2 efes alana bir rula bir kovada boya itina işe verilir:queen:
Günaydınlar, ooo akşama toplantı varsa yandık bu soğukta :silent:
desenize gelirken yolda soğuktan yine don geçireceğiz :mrgreen:
Merhaba arkadaşlar,
hayırlı işler,
Akşama görüşmek dileği ile:cat:
Akşam yağmur yağıyor, sen eski endurocu olarak motorlamı gelecen :cat:
Aslında raporlanacak pek bir şey yok. Iphonun kullaklık jakı 3,5 mm olduğundan telsizin jak yeri daha ince olduğundan deneyemedimale: fazlada zorlayıp kırmak istemedim :mrgreen: ama cemal gürselcaddesinden ara adaptör aldım ama yine çalışmadı çünkü iphonun jakında 4 boğum var, telsizin jak ise 3 boğumlu (sterio jak) olması gerekiyor. İşte hepsi bu.
şimdi mersine gidiyorum akşam adana olursam seni getirirrim tomofil le üşüme arkadaş:mrgreen: