[Adana - MT]

Günaydın arkadaşlar...

hepinize sonsuz teşekkürler ederim iyiki varsınız.:cat:sağolasınız yiğitlerim benimmmmm:queen:kusura bakmayım şehir dışında olduğumdan msj cevap veremedim:cherry::cherry:fırsatçılara ödün vermeyinnn:bounce:

Yılda bir gün doğum günüm var onuda çok gördün galiba, diğer 364 gün senin doğum günün olabilir :p ama 11 aralık BENİM DOĞUM GÜNÜM ::alkiis:: ::angry2::

Muzaffer1968 Bey doğum gününüz kutlu olsun.Daha nice güzel günlere inşallah.Bu arada ya doğum günü kutlaması var yada bu gün Adana Mt.uyuyor sanırım.Herkes bişeyler yazıp çiziyor bizde tıkyok.Böyle esprili yazıları okumak zevkli oluyordu.Sanırım sayın Başkan Bora abi'de uyudu.

muzaffer abi yeni doğum gunun gelecek farkındayım ama geçmiş doğum gunun mubarek olsun abi....

teşekkür ederim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------

bu lınktekı tum kulaklık gırıslerı çift jacklı benım telsızın ustunde tek bır gırıs var o nasıl olacak :silent:

bide buna bak :cat:

http://urun.gittigidiyor.com/Pmr-pilot-telsiz-kulaklik-5522_W0QQidZZ33020115

herkese iyi akşamlar durmak yok boyaya devam yarın katılamıyorum evde çoook işim var her türlü yardım kabul edilir,2 efes alana bir rula bir kovada boya itina işe verilir:queen:

adanalı01 yani muttalip perşembe günü senin yardımına ihtiyacım var 1 ünite kan lazım AB (+) seninkide uyuyormuş müsaitsen kan vermeye sana alo derim telefonun bende var buraya yazman yeter teşekkürler

herkese iyi akşamlar durmak yok boyaya devam yarın katılamıyorum evde çoook işim var her türlü yardım kabul edilir,2 efes alana bir rula bir kovada boya itina işe verilir:queen:

adanalı01 yani muttalip perşembe günü senin yardımına ihtiyacım var 1 ünite kan lazım AB (+) seninkide uyuyormuş müsaitsen kan vermeye sana alo derim telefonun bende var buraya yazman yeter teşekkürler

hayırdır abi gecmiş olsun yarın sabah mersine gidiyorum perşembe burda olursam neden olmasın arkadaşlarımıza yardım etmek boynumuzun borcu elimden ne gelen başka bişey olursa yardımcı olabilirim istersen yarın mersine gitmeden vereyim sabah olmaz mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:48 ----------

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geceler adana mt...................

Herkese Günydınlar....

Nooldu Ayfon kulaklık testi, raporları bekliyoruz :silent:

Aslında raporlanacak pek bir şey yok. Iphonun kullaklık jakı 3,5 mm olduğundan telsizin jak yeri daha ince olduğundan deneyemedim :pale: fazlada zorlayıp kırmak istemedim :mrgreen: ama cemal gürselcaddesinden ara adaptör aldım ama yine çalışmadı çünkü iphonun jakında 4 boğum var, telsizin jak ise 3 boğumlu (sterio jak) olması gerekiyor. İşte hepsi bu.

Vermiş olduğum linkteki kullaklık %99 olması gerekiyor, bi tane getirtirip denemek lazım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 ----------

Cengiz kardeş, seninle tanışdığımızdan bu yana inşaatla uğraşıyorsun aynı, eski dizide PETROÇELİ deki gibi. Bence sen inşaat sektörüne geç onda iyi para vardır :mrgreen:

Günaydınlar, ooo akşama toplantı varsa yandık bu soğukta :silent:
desenize gelirken yolda soğuktan yine don geçireceğiz :mrgreen:

Aslında raporlanacak pek bir şey yok. Iphonun kullaklık jakı 3,5 mm olduğundan telsizin jak yeri daha ince olduğundan deneyemedim :pale: fazlada zorlayıp kırmak istemedim :mrgreen: ama cemal gürselcaddesinden ara adaptör aldım ama yine çalışmadı çünkü iphonun jakında 4 boğum var, telsizin jak ise 3 boğumlu (sterio jak) olması gerekiyor. İşte hepsi bu.

Ciğerim 4 boğum stereo ses + mikrofon, 3 boğum ise stereo ses veya mono ses + mikrofon için olabilir. Bu durumda telsizde mono ses olacak sanırım.

şimdi mersine gidiyorum akşam adana olursam seni getirirrim tomofil le üşüme arkadaş:mrgreen:

( Eyvallah abim yaa gerçektende çok iyisin sağolasın )

Buarada Ben haala dışarda seni bekliyorum, hani eger şuan gelemiceksen bigün sonra haber etde baari daha fazla beklemeyek ayazda sogukta, enazından baari hiç olmadı ben evime geçim yaani :mrgreen:
Ve de Lakin bu satırları sana otoban yokuşunu döndünnüydü o ileriki köşedeki internet cafeden üşüyen parmaklarım aracılığıylan yazıyorum, ( iki satır bişi yazıp çıkacam dedim, yinede tam saat parası aldı adam :cherry: )

Zaten şuanki şuanıma gelene kadar toplamda bir çift don geçirmiş bulunmaya bulundum zaten, ( buarada sakın olaki ilgili cümle yanlış anlaşılmasın, çift dondan kasıt, motor üstünde bi gidiş bi geliş donu :mrgreen: )

Ama tabi temennimiz inşallah bundan sonraki haftalara açılan günlere soguktan üşüyüp buruşmayan ümitli suratlarla bakmamız ümidiyle diyorum tabi... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar