[Adana - MT]

iyi günler adana mt yagmurlu bir pazar günü ne yapıyorsunuz.... tabiri caizse deli deliginden cıkmaz degilmi:p

Muzaffer kardeşim......Doğum gününü kutlar,sağlıklı huzurlu mutlu kazasız nice yıllar temenni ederim...

herkese iyi akşamlar dostlar,yunusum bu alet kaç para bitane alayım dursun evde anasını satim pazar günleri pinerim:mrgreen:

Babam aşık oldu bile :p

Hayabusayla takasa giren olmazmı acaba :p:mrgreen::mrgreen:

Galeria KBB'deki bir dr'da var, sorsun baban :wiinkk:

Enduro tarafı biraz yalan ama diğer yol performansının çok iyi olduğunu duydum.
Tasarımını ben çok beğenmiyorum; enazından Ducati'ye yakıştıramıyorum.

Galeria KBB'deki bir dr'da var, sorsun baban :wiinkk:

Enduro tarafı biraz yalan ama diğer yol performansının çok iyi olduğunu duydum.
Tasarımını ben çok beğenmiyorum; enazından Ducati'ye yakıştıramıyorum.

Biz Vfr yi o Dr. dan almıştık.. Geçendede gittik yanına ben motorda son noktayı koydum ducatı'yı aldım diyerek hayabusa'ya sıcak bakmayacağını belirtti :p:mrgreen:

herkese selamlar iyi günler iyi haftalar hayırlı bol kazançlar diliyorum.
muzaffer abicim doğum günün kutlu olsun:rendeer: biraz geç oldu gibi ama :silent:gününü bilmiyorduk özür.

Günaydın arkadaşlar....:rendeer:
Küçük Muzaffer Abiiiiiii(Muzaffer1968) Doğum Günün Kutluuu olsunnnnnnn.. Ben Babam Ve Begüm en içten dileklerimizleee doğum gününü kutluyoruzz.. İyikiiii doğdunnnnnnnnnn:rendeer::rendeer::rendeer: :rendeer:::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::haapppy:::sefereee::sefereee::xrock::::xblink::::143:: ::143:: ::152::

herkese iyi hafta sonları,iyi akşamlar

muzocum nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte girmen temennisiyle,sorması ayıp kaç oldu 45-46 falan:p

dogum günün kutlu olsun muzaffer abiiiiiii :)

Maaademki doğmuşsuuuun :mrgreen:
öyleyse iyiki doğdun diyoruz Muzaffer aaabi ::hosgeldi simple past tense :queen:
( Sevdiklerinin hep yanı başında olduğu, sağlık, mutluluk ve huzurlarla karışık, koskoca bir ömür boyunca bir ömür geçirmen dileğiyle inşallah.... :)

nice yıllara muzaffer kardeş.:rendeer:

Ciğerim mutlu yıllar :rendeer:

Muzaffer , Dogum gununu kutlar herseyin gonlunce olmasini dilerim........... :)

nice mutlu yıllara muzaffer abi tüm sevdiklerinle birlikte olman dilegi ile,,,:rendeer::rendeer:

dogum günün kutlu olsun muzaffer abi,nice mutlu yıllara ailenle mutlu huzurlu nice yıllar geçirmen dileğiyle :rendeer::rendeer:

[/COLOR]muzaffer abi mutlu, sağlıklı, bol kazançlı bir ömür diliyorum

Muzaffer kardeşim......Doğum gününü kutlar,sağlıklı huzurlu mutlu kazasız nice yıllar temenni ederim...

muzaffer abicim doğum günün kutlu olsun:rendeer: biraz geç oldu gibi ama :silent:gününü bilmiyorduk özür.

Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, nice yıllara beraber olma dileğimle :rendeer::rendeer::rendeer:

Muzaffer1968 Bey doğum gününüz kutlu olsun.Daha nice güzel günlere inşallah.Bu arada ya doğum günü kutlaması var yada bu gün Adana Mt.uyuyor sanırım.Herkes bişeyler yazıp çiziyor bizde tıkyok.Böyle esprili yazıları okumak zevkli oluyordu.Sanırım sayın Başkan Bora abi'de uyudu.

Küçük Muzaffer Abiiiiiii(Muzaffer FAZERR) Doğum Günün Kutluuu olsunnnnnnn.. Ben Babam Ve Begüm en içten dileklerimizleee doğum gününü kutluyoruzz.. İyikiiii doğdunnnnnnnnnn:rendeer::rendeer::rendeer: :rendeer:::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::haapppy:::sefereee::sefereee::xrock::::xblink::::143:: ::143:: ::152::

günaydın arkadaşlaaaar.:)
nice yıllara muzaffer kardeş.:rendeer:

Günaydın Millet

Ciğerim mutlu yıllar :rendeer:

Muzaffer , Dogum gununu kutlar herseyin gonlunce olmasini dilerim........... :)

nice mutlu yıllara muzaffer abi tüm sevdiklerinle birlikte olman dilegi ile,,,:rendeer::rendeer:

izleyin bakalım begenecekmisiniz arkadaşlar yeni motosikletimm
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv&seekTime=11-12-2010 23:00

güzel makinalar yunus ustam fz1 ne yapacan ? :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

muzaffer abi mutlu, sağlıklı, bol kazançlı bir ömür diliyorum

hepinize sonsuz teşekkürler ederim iyiki varsınız.:cat:sağolasınız yiğitlerim benimmmmm:queen:kusura bakmayım şehir dışında olduğumdan msj cevap veremedim:cherry::cherry:fırsatçılara ödün vermeyinnn:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar