[Adana - MT]

Günaydın millet....:rendeer:

ulen heytttttttttttttt ben yokken bakıyorumki millette pabuç gibi dlll uzanmış keserim ulen oyazan elleri hettttt. imzma bakın onagöre işte imzammmm::pala::::pala::

Ya adaşım o yazıyı boşuna yazmışsın, figen abla seni otobanda nasıl ekti ama :mrgreen: Keşke fotoraf makinam hazırda olsaydıda çekseydik :mrgreen::mrgreen:

arkadaslar merhaba ben bir tvs apache kullanıcısıyım ama bu motora bıraz ayar vermek istiyorum tavsiyeleriniz varsa eger sevinirim

arkadaslar merhaba ben bir tvs apache kullanıcısıyım ama bu motora bıraz ayar vermek istiyorum tavsiyeleriniz varsa eger sevinirim

ayar derken nasıl bir ayar vermeyi düşünüyorsun seni sevindirelim, ama biraz daha ne istedigini açıkça söylersen burda çok güzel ayar veren arkadaşlar var..

Ne tarz bir ayar? platin, meme ayarı gibi bir ayarmı? :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 ----------

Günaydın mt adana

ahmet usta aldınmı maina;?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:01 ----------

Bu akşam nerde toplanıyoruz başkanım ?

şöyle bir ayar önce sağlam bir ustaya göstermek istiyorum motoru servis hosuma gitmiyor desem yeridir önce sağlam bakım yapacak garantiden geçtim vallaha silindir yerinden bir ses geliyor götürdüm gösterdim servise bana dediki silindir değişek oha dedim tabiki içimden birde işte bir değişiklikler yapalım ya şu motora :)

herkeşe iyi akşamlar yarım saat sonra çıkcam,istikamet jimmy;pazardan beri boğazıma bişey koymadım:mrgreen: zafer le halukçuğumun kuyruğunu bekliyorum açlıktan motorun lastikleri döner gibi gözüküyor:queen:

masmavi kanalda izzet usta var cebine 400-500 koy senin apaçini 200 cc kurtarırsa 250 cc yapsın bu konularda en iyisidir,tecrübeylede sabittir.

:) Bu geceki ikram sepetinizde bana sunmuş oldugunuz, sıcacık samimiyet ve üzeri içten güleryüzlerle kaplı ikramlarınızdan ötürü hepinize gerçektende çok ama çok teşekkür ederim…. :salut:
Hepinizle tanışmak, ayrı bir güzellik, ayrı bir memnuniyet idi… :)

bu akşam konusu geçtiği için birkaç ürünü buraya yazıyorum

1. bu bora abininkinin anteni daha kibar olanı
http://cgi.ebay.com/2-BT-interphone...s_Products&hash=item1e5c48f9bf#ht_3362wt_1139

2. midland -benimki- ebayde satılanı

http://cgi.ebay.com/MIDLAND-BT2D-BL...Accessories&hash=item19bee52b21#ht_1067wt_905

3. midlantın yurtiçi piyasada satılanı -ozanın getirtiği

http://www.dnsonlineshop.com/MIDLAND-BT2-TWIN-BLUETOOTH-KULAKLIK-SETI_u_r_n_44.htm

4. hali hazırda telsizi olanlar için kask kulaklık ve ptt kiti

http://www.dnsonlineshop.com/MA46-SURUCU-KULAKLIK-SETI-(G8-TELSIZLERE-OZEL)_u_r_n_16.htm

5. midlantın kurtarır düzeydeki telsizi

http://www.dnsonlineshop.com/MIDLAND-G5-XT-PMR-EL-TELSIZI_u_r_n_56.htm

6. midlantın bluettohlı telsizi

http://www.dnsonlineshop.com/MIDLAND-445BT-BLUETOOTH-PMR-TELSIZ_u_r_n_3.htm

Babamın ay sonu ve yıl sonu yoğunluğun işlere yetişememesine bulduğu çözüm görülmeye deger.. Toplantıdan toplantıya koşturdugu için altındaki otomobıl yavas ve yetersiz kalıyordu yeni formul toplantılara motosikletle gitme kararı aldı bu resimde bugün ilk toplantısına giderkenki bir kare :p:p :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
ben giderken o kravatın arkaya doğru rüzgarda nasılda salındığını görmek isterdim. birde kumaş pantolonun paçalarının eski dodge kamyonlardalki üçgen bayraklar gibi dalgalandığını...

Adana İl Temsilcisi
acar65,mustafa kardeş,senin bende tel.yok.benim tel.537 / 249 94 49

Günaydın millet....

Bu pazar günü değişik bir yerlere gidelim dedik ve PAYAS kalesine gitmeye kararverdik, katılmak isteyenler isimlerini buraya ilave etsinki buluşma yerimizde kimleri bekliyeceğimizi bilelim :mrgreen:

Buluşma yerimiz : MOLA (Ceyhan tarafında)
Buluşma saatimiz: 10:00
Hareket saatimiz: 10:30

Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
2-Yusuf abi ve eşi
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-Muzaffer (Fazer) ve ???

ben giderken o kravatın arkaya doğru rüzgarda nasılda salındığını görmek isterdim. birde kumaş pantolonun paçalarının eski dodge kamyonlardalki üçgen bayraklar gibi dalgalandığını...

Burak,
Ne yalan söyliim bende görmek isterdim. İyi malzeme çıkardı o görüntüden.:mrgreen:

Arkadaşlar,
Hayırlı işler kolay gelsin.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 ----------

Günaydın millet....

Bu pazar günü değişik bir yerlere gidelim dedik ve PAYAS kalesine gitmeye kararverdik, katılmak isteyenler isimlerini buraya ilave etsinki buluşma yerimizde kimleri bekliyeceğimizi bilelim :mrgreen:

Buluşma yerimiz : MOLA (Ceyhan tarafında)
Buluşma saatimiz: 10:00
Hareket saatimiz: 10:30

Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
2-Yusuf abi
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-Muzaffer (Fazer) ve ???

Muzaffer,
Pazar günü kısmet ise ben geleceğim. Ancak kızımın deneme imtehanı olması nedeni ile hanım gelemeyecek.:pale:

Babamın ay sonu ve yıl sonu yoğunluğun işlere yetişememesine bulduğu çözüm görülmeye deger.. Toplantıdan toplantıya koşturdugu için altındaki otomobıl yavas ve yetersiz kalıyordu yeni formul toplantılara motosikletle gitme kararı aldı bu resimde bugün ilk toplantısına giderkenki bir kare :p:p :queen::queen::queen:

yav şu güzelliğe bakarmısınız:cat:maşşalah alahım korusun:rendeer:yakışıklılık desen var,iyilikseverlik desen var,asil kardeşimin altındaki hayabusa bilem ağlamış:cat:kıskananlar çatlasın emiiiii:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar