ulen heytttttttttttttt ben yokken bakıyorumki millette pabuç gibi dlll uzanmış keserim ulen oyazan elleri hettttt. imzma bakın onagöre işte imzammmm:ala:::
ala::
arkadaslar merhaba ben bir tvs apache kullanıcısıyım ama bu motora bıraz ayar vermek istiyorum tavsiyeleriniz varsa eger sevinirim
arkadaslar merhaba ben bir tvs apache kullanıcısıyım ama bu motora bıraz ayar vermek istiyorum tavsiyeleriniz varsa eger sevinirim
Günaydın mt adana
Bu akşam nerde toplanıyoruz başkanım ?
:cat::cat::cat:bu akşam ATATÜRK CAD.ile ZİYAPAŞA'nın arasındaki,JİMMY JOKER'deyiz.bekleriz.

ben giderken o kravatın arkaya doğru rüzgarda nasılda salındığını görmek isterdim. birde kumaş pantolonun paçalarının eski dodge kamyonlardalki üçgen bayraklar gibi dalgalandığını...
Günaydın millet....
Bu pazar günü değişik bir yerlere gidelim dedik ve PAYAS kalesine gitmeye kararverdik, katılmak isteyenler isimlerini buraya ilave etsinki buluşma yerimizde kimleri bekliyeceğimizi bilelim :mrgreen:
Buluşma yerimiz : MOLA (Ceyhan tarafında)
Buluşma saatimiz: 10:00
Hareket saatimiz: 10:30
Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
2-Yusuf abi
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-Muzaffer (Fazer) ve ???
Babamın ay sonu ve yıl sonu yoğunluğun işlere yetişememesine bulduğu çözüm görülmeye deger.. Toplantıdan toplantıya koşturdugu için altındaki otomobıl yavas ve yetersiz kalıyordu yeni formul toplantılara motosikletle gitme kararı aldı bu resimde bugün ilk toplantısına giderkenki bir kare:queen::queen::queen:
![]()