[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.nin bayramın 2. gününü görmüş motorcuları.:queen:

HATIRLATMA

DUYURU
arkadaşlar,bildiğiniz gibi,her yıl kurban bayramının 3. ve 4. günü,BOĞSAK'da,çadırlı kamp yapıyoruz.bu yıl,bayramının bitiminden sonra,c.tesi-pazar'a gelmesi nedeniyle,2 gece kamp yapabiliriz.bu yılda 3.sünü gerçekleştireceğimiz (geleneksel) kamp için,gelmek isteyen herkes davetlidir.yalnız unutulmaması gereken birkaç malzemeyi hatırlatmak istiyorum.
1-kimde varsa IŞILDAK,
2-sucuk,et pişirmek için IZGARA,
3-en önemlisi de ÇAYDANLIK,
4-tahminen geceleri çok serin olacağı için,varsa UYKU TULUMU ve BATTANİYE,
5-kurban bayramı olması nedeniyle,getirebildiğiniz kadar ET,
6-SAVAN veya KİLİM.

tarih :18.11.2010 YARIIIIN
buluşma yeri :MOLA,
buluşma saati .10.00
hareket saati :10.30
LÜTFEN SAATİNDE ORADA OLALIM.10.30 DA TEKER DÖNER.:)

Son düzenleme:
hayırlı kamplar canlarım:cat:bayramın dördüncü günü işşallah yörük çadırı kahvaltıdan sonra geleceğim.bu arada öğlen yemeğinizi mejburen sizinle yapacağım bizide unutmayın haaaaa:bounce:

iyi aksamlar
mubarek kurban bayramını kutlarım.
fıkra ))))
Adam komadadır, yanında ise karısı... Adamın gözleri nemli,
kısık Sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya baslar; "ilk isten kovulduğum zaman yanımda idin.. iflas ettiğim gün oradaydın.. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm.. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede başucumdaydın.."
Kadın takdir edilmenin mutluluğunda.. Adam devam eder, "Simdi
komadayım yine başucumdasın.. Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz kadınsın..'
:cherry:

hayırlı olsun haluk hocam allah kaza bela vermesin, depon asvalt yüzü görmesinn:mrgreen::mrgreen:

herkeşin bayramını en icten dileklerimle kutlarım haluk abi motorun hayırlı olsun güle güle kullan.......darısıda bana en kısa zaman da inşallah abi kaca mal oldu bu aslan parcası????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar