[Adana - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu otobanda yardırıp gidenler kimler söylesin bakim :) göl tarafında ??

evet beyler bir kuyruk doğrultma işini yine SAYEMDE organize edilmenin mutluluğu ve gururu içindeyim hani derlerya bendeniz herişte parmağım vardır öyle değilmi HALUK HOCAM:queen:ben olmasam adana mt tuvaletem bilem gidemezz:queen::queen:

Herkeslere slm...Hocam hayırlı uğurlu olsun Allah güzel günlerde binmek nasip etsin darısıda olmayanlara olsun...

Allah pişman ettirmesin inşallah, hayırlı uğurlu olsun,
hepimize her zaman hep daha iyilerinin ve güzellerinin nasip olması dileğiyle kazasız belasız sürüşler dilerim...

şu otobanda yardırıp gidenler kimler söylesin bakim :) göl tarafında ??

Valla ortam bayramın 4. günü otobanda bir mersin tarafı, bir gaziantep tarafı gittim geldim saatlerce içimdeki canavarı durduramadım. Bizim adana tüneline girince sağ tarafta bir kaç chopper arkadaş gördüm ama hız biraz fazla idi pilakaları okuyamadım. Evet o suçlu benim :pale:

Motosikleti
750x
Sevgili Adana MT.
Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.
Bayram 3.gününden itibaren Adanadaydım.
Bayramın 4.günü adana-mersin otobaninda 3 motorlu arkadaş gördüm, biri varadero idi.
Basıp yanlarına yaklaşicaktim ama ortam müsait degildi :)
Fakat aranıza katılma fırsatım olmadı.
Bundan dolayi sizlerden özür dilerim.
Kismet bir dahaki sefere artik :p

Adana İl Temsilcisi
sevgili sinancığım,seni ve nişanlını boğsak uğrarsınız diye çok bekledim.sağlık olsun kardeş,belki bir dahaki sefere beraber kampımıza gideriz.

Sevgili Adana MT.
Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.
Bayram 3.gününden itibaren Adanadaydım.
Bayramın 4.günü adana-mersin otobaninda 3 motorlu arkadaş gördüm, biri varadero idi.
Basıp yanlarına yaklaşicaktim ama ortam müsait degildi :)
Fakat aranıza katılma fırsatım olmadı.
Bundan dolayi sizlerden özür dilerim.
Kismet bir dahaki sefere artik :p

Bukadar yakınımızda olup bulunup dolanıp bizlere katılmadan kendini nasıl tutuyorsun açıkcası anlamıs degılım :queen: Birara kendini göster sinan abi biz insan yemeyiz :mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
750x
sevgili sinancığım,seni ve nişanlını boğsak uğrarsınız diye çok bekledim.sağlık olsun kardeş,belki bir dahaki sefere beraber kampımıza gideriz.

Bora abi inan ki sana vermiş oldugum sözde duramadigim için suçluluk hissi yaşiyorum şuan.
Evet bizi bogacak olsanız bile yaniniza gelirdik, bu gerçek hiç bir zaman degişmez.
Fakat Adanaya geç gelişim ve üstüne eklenen akraba ziyaretleri olunca ayrıcak 10 dakikam bile olmadi.
Akraba ziyaretleri öyle yogundu ki kendimize ayıracak 1 saatimiz olsaydı solugu yanınızda alacaktik.
Bana kizgin oldugunu biliyorum bora abi.
Çok özür dilerim gerçekten :salut:

Bukadar yakınımızda olup bulunup dolanıp bizlere katılmadan kendini nasıl tutuyorsun açıkcası anlamıs degılım :queen: Birara kendini göster sinan abi biz insan yemeyiz :mrgreen::mrgreen:

Canim kardesim benim...
Sizleri görmek istemem kadar, sizinde beni görmek istediginize eminim.
Ama inanin hiç vaktim olmadi. :pale:
Gerçekleri konuşmak en dogru olani bence,
Ama bir sonraki gelişimde hepinizle görüşecegim.
Tekrar hepinizden özür dilerim dostlarim...

Son düzenleme:
Bora abi inan ki sana vermiş oldugum sözde duramadigim için suçluluk hissi yaşiyorum şuan.
Evet bizi bogacak olsanız bile yaniniza gelirdik, bu gerçek hiç bir zaman degişmez.
Fakat Adanaya geç gelişim ve üstüne eklenen akraba ziyaretleri olunca ayrıcak 10 dakikam bile olmadi.
Akraba ziyaretleri öyle yogundu ki kendimize ayıracak 1 saatimiz olsaydı solugu yanınızda alacaktik.
Bana kizgin oldugunu biliyorum bora abi.
Çok özür dilerim gerçekten :salut:

3 günlüğüne geldi ama, pek nefes alamadı, akraba ziyaretinden :cherry:
ama önümüzden giden motorları görünce ikimizin de içi gitti, hatta içimizden arabadan annemi falan atıp, peşinize takılmak geldi ama yapamadık :queen:
artık bi dahaki sefere :cat:

Adana İl Temsilcisi
eveeeet,iyi haftalar,bol kazançlar olsun sevgili ADANA MT.:)

Bora abi inan ki sana vermiş oldugum sözde duramadigim için suçluluk hissi yaşiyorum şuan.Bana kizgin oldugunu biliyorum bora abi.Çok özür dilerim gerçekten :salut:

bazen öyle durumlar olurki,insan sözünde duramayabilir,dedim ya sağlık olsun kardeş.sana kızgın değilim.:rendeer:

3 günlüğüne geldi ama, pek nefes alamadı, akraba ziyaretinden :cherry:
ama önümüzden giden motorları görünce ikimizin de içi gitti, hatta içimizden arabadan annemi falan atıp, peşinize takılmak geldi ama yapamadık :queen:
artık bi dahaki sefere :cat:

dedim ya sağlık olsun,bizler burada var oldukça,daha çoook gezi yapar,kamp düzenleriz.:cat:

Merhaba arkadaşlar,
Eeeeeeeeeeeeeee tatil bitti. :pale:Şimdi acısını çıkarma zamanı başladı.:pr:
Sanırım bir kaç gün hepiniz beni anar durusunuz. Yusuf, Yusuf diye:mrgreen:
Hepinize kolay gelsin, hayırlı işler, hayırlı haftalar olsun.

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
az önce bana gelen bir maili paylaşmak istedim.

Motosiklet Hız Limitleri Yükseltildi
Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle hız sınırları yükseltildi. Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 1 Eylül 2010 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Motosiklet (L3) için yeni hız sınırları şehirlerarası çift yönlü karayollarında saatte 80 kilometre, bölünmüş yollarda saatte 90 kilometre, Otoyollarda saatte 100 kilometre olurken, otomobillerin hız sınırları, şehirlerarası çift yönlü karayollarında saatte 90 kilometre, bölünmüş yollarda saatte 110 kilometreye çıkartıldı.

Minibüs ve otobüslerin hız sınırları ise şehirlerarası çift yönlü karayollarında saatte 80 kilometre, bölünmüş yollarda saatte 90 kilometre, otoyollarda saatte 100 kilometre olarak belirlendi.

İlgili yönetmelik düzenlemesi şu şekildedir:

MADDE 11: Aynı Yönetmeliğin 100 üncü maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

MADDE 100: Karayolları Trafik Kanununda ve bu Yönetmelikte yazılı kayıt ve şartlar dışında ve aksine bir işaret bulunmadıkça yol durumlarına göre römorksuz araç cinsleri için saatteki asgari ve azami hız sınırları aşağıda gösterilmiştir.

ne güzel otobanda birinci vitesin sonunu ceza yemeden görebiliyorum.....

DUYURU
az önce bana gelen bir maili paylaşmak istedim.

Motosiklet Hız Limitleri Yükseltildi
Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle hız sınırları yükseltildi. Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 1 Eylül 2010 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Motosiklet (L3) için yeni hız sınırları şehirlerarası çift yönlü karayollarında saatte 80 kilometre, bölünmüş yollarda saatte 90 kilometre, Otoyollarda saatte 100 kilometre olurken, otomobillerin hız sınırları, şehirlerarası çift yönlü karayollarında saatte 90 kilometre, bölünmüş yollarda saatte 110 kilometreye çıkartıldı.

Minibüs ve otobüslerin hız sınırları ise şehirlerarası çift yönlü karayollarında saatte 80 kilometre, bölünmüş yollarda saatte 90 kilometre, otoyollarda saatte 100 kilometre olarak belirlendi.

İlgili yönetmelik düzenlemesi şu şekildedir:

MADDE 11: Aynı Yönetmeliğin 100 üncü maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

MADDE 100: Karayolları Trafik Kanununda ve bu Yönetmelikte yazılı kayıt ve şartlar dışında ve aksine bir işaret bulunmadıkça yol durumlarına göre römorksuz araç cinsleri için saatteki asgari ve azami hız sınırları aşağıda gösterilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar