[Adana - MT]

herkese selamlar
uzun bi aradan sonra hepinizi gerçekten özledim inşallah en kısa zamanda görüşmek ümidi ile

:rendeer::rendeer:tüm dostların kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar iyi bayramlar dilerim :rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
ellerinize sağlık. bu kadar fazla foto ile kıskandırmayın. Bu vesile ile HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLAR SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM.

ethemhan hocam dün sesinizi Ankaraya duyurdunuz :cat: telefonum Mersin girişine kadar açıktı :mrgreen:

Adanalı hocam bugün çalışıyormuşsunuz sizlere kolay gelsin :) Adana MT ile tanışmak dileğiyle :cat:

Hakan kardeşim, madem tanışmak istiyorsun o zaman kendini bir çarşamba toplantısına ayarlarsın ve hepimizle tanışmış olursun....:cat:

herkese selamlar
uzun bi aradan sonra hepinizi gerçekten özledim inşallah en kısa zamanda görüşmek ümidi ile

Mümin, duyduklarım doğruysa GEÇMİŞ OLSUN ve ACİL ŞİFALAR dilerim :rendeer:

Mümin, duyduklarım doğruysa GEÇMİŞ OLSUN ve ACİL ŞİFALAR dilerim :rendeer:[/QUOTE]
sagolasın muzaffer abicim allah razı olsun
Merhaba Mümin,
Bizlerde seni özledik, geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.:rendeer:

teşekkürler yusuf abi sağolasınız allah kimsenin başına vermesin
tüm dostların tüm mt nin kurban bayramınız kutlu olsun allah kabul etsin:rendeer:

Hakan kardeşim, madem tanışmak istiyorsun o zaman kendini bir çarşamba toplantısına ayarlarsın ve hepimizle tanışmış olursun....:cat::

Muzaffer hocam eğer bu haftaiçi bir toplantı varsa seve seve katılırım :queen: yoksa cumartesi mecburen Ankara döneceğim :salut: gerçi önümüzdeki hafta izinliyim ama hanımı götürmem gerek :cherry: pazartesi mesai var :farao:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
hepinize günaydın arkadaşlar.:)

müminciğim,geçmiş olsun kardeş,acil şifalar dilerim.

arkadaşlar,önceki yıllarda yaptığımız boğsak kampından görüntülerle sizleri başbaşa bırakıyorum.:)

Son düzenleme:
Günaydınlar;
Herkese tüm sevdikleriyle birlikte hayırlı, mutlu ve sağlıklı daha nice bayramlar dilerim...:)

Adana mt üyeleri, mübarek kurban bayramınızı kutluyor,saglık ve mutluluk dolu motosikletli kazasız, belasiz günler diliyorum.

Tüm Mt. Üyesi dostlarımın ve motor sevdalılarının Kurban bayramını kutlar,
Nice bayramlar dilerim.:rendeer:

Tüm MT üyelerinin Kurban Bayramını Kutlar,sağlıklı huzurlu mutlu ve kazasız günler temenniederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------

Mümin kardeşim geçmiş olsun en kısa sürede görüşmek üzere iyi akşamlar.

selam arkadaşlar:)

Demir ailesi olarak tüm arkadaşlarımın mübarek bayramını kutlarız:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar