[Adana - MT]

Günaydın millet....

EVET beyler buhaftaki çarşambe toplantımızda pazar günü gezimiz tarafımdan tespit edilmiştir..... MERSİN _GÖZNE SARNIÇ TESİSLERİ..
SAAT 10.00.DA mersin güzergahı mola tesisleri 10.30da teker döner..çoğunluk eşli olarak gelinecektir.bilgilerinize sunulur.gerçek başkan bendeniz muzaffer.syglarımla arz ederim.imzam::pala::

Gezimiz yine herzamanki gibi süper olacak :cat:
Ancaaak, gerçek başkan sensen BORA ne oluyor :silent:

Adana İl Temsilcisi
benim işyerimin karşısındaki hastahane de de,kendini NAPOLYON,GN.KURMAY BŞK.NI,PROFESÖR sananlar var.:queen:demekki bunların hepsi hastahaneye müracaat etmiyor,dışarda gezenleri de var.:queen:

elennnnn sen nedemek istiyon:pr:gene benim damarıma basıyon ayagını denk al:bounce:işerefsizim senin idlini koparır oscara malzeme yaparım haa:cherry:benimle uğraşacağına git evinde başka şeylerle uğraş diyeceğim fakat nafile:queen::queen:istersen kampa gittiğimizde seninle özel olarak ilgilenim hı nedersin::pala::::pala::

herkeslere iyi akşamlar bayram oragnizasyonuna kaç kişi gelecek bellimi ben gelmeyi düşünüyorum. htta yanımda 2 arkadaş da olacak büyük ihtimalle

iyi geceler dostlar pc de sorun var sanırım format c diyor ama ben yemiyorum giremiyorum internete neyse çözcem ben onu

muzaffer abi duş wc sosyetik motırcılar için biz doğaya gidiyorsak herşey doğaal olmalı demi,united poponu daşla silmedikten sonra dikenlerin içine çövdürmedikten sonra neye yarar doğallık:mrgreen:

pazar günü de rota aynı mersin gözne hayırlı yolculuklar o zaman iyi eğlenceler

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.nin güzide motorcuları.:)

bayram oragnizasyonuna kaç kişi gelecek bellimi ben gelmeyi düşünüyorum. htta yanımda 2 arkadaş da olacak büyük ihtimalle

halukcuğum,sayı tam olarak belli olmamakla birlikte,kalabalık olacağımız kesin.

GÜNCEL

DUYURU
arkadaşlar,bildiğiniz gibi,her yıl kurban bayramının 3. ve 4. günü,BOĞSAK'da,çadırlı kamp yapıyoruz.bu yıl,bayramının bitiminden sonra,c.tesi-pazar'a gelmesi nedeniyle,2 gece kamp yapabiliriz.bu yılda 3.sünü gerçekleştireceğimiz (geleneksel) kamp için,gelmek isteyen herkes davetlidir.yalnız unutulmaması gereken birkaç malzemeyi hatırlatmak istiyorum.
1-kimde varsa IŞILDAK,
2-sucuk,et pişirmek için IZGARA,
3-en önemlisi de ÇAYDANLIK,
4-tahminen geceleri çok serin olacağı için,varsa UYKU TULUMU ve BATTANİYE,
5-kurban bayramı olması nedeniyle,getirebildiğiniz kadar ET,
6-SAVAN veya KİLİM.

tarih :18.11.2010
buluşma yeri :MOLA,
buluşma saati .10.00
hareket saati :10.30
LÜTFEN SAATİNDE ORADA OLALIM.10.30 DA TEKER DÖNER.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar