Günaydın Millet
Hava durumu fırtına gösteriyor :bounce:
Fırtınayı arkalarına alırlarsa sorun olmaz zafer abı hatta katkısı bıle olabılır:mrgreen:
Günaydın Millet
Hava durumu fırtına gösteriyor :bounce:
Fırtınayı arkalarına alırlarsa sorun olmaz zafer abı hatta katkısı bıle olabılır:mrgreen:
çok şükür sağ salim geldik.18 motor.25 kişilik bir gezi oldu.yine çok neşeli,bol kahkahalı ve bol virajlı bir geziydi.hava da süperdi.resimleri yüksel ve ethemhan atacaklar.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Resımlerı kım cektıyse ellerı dert gormesın masallah cekmedıgı bır tek tas bıle kalmamıs nasıl olsa ethemhan yukler mantıgı ıle hareket edıldıgını hıssedıyorumm:queen: sız gezın eglenın ben resımlerı yuklemekle ılgılenımm buda guzel:salut:![]()
bora abi:dönnüşte geldigmiz yol harikaydı abi?oraya sadece o virajları için gitmek istesem güzergahım nere olur nasıl giderim tam açıklaya bilirmisin abim?? şimdiden tşk ederim=)
Ethemhan' nın pabucuda dama atılmış oldu.:mrgreen:
yooook,ethemhanın hakkını yeme :cyclopsan çoook işine yarıyor senin ve gurubun.eğer sen götürmezsen ben götürürüm,hem artçım olur hem sürücüm.:wiinkk:
eve şimdi geldim resimleri aldım 30 dk içinde resimleri yüklerim geri kalanını yüklemeniz dileğiyle=)