[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
çok şükür sağ salim geldik.18 motor.25 kişilik bir gezi oldu.yine çok neşeli,bol kahkahalı ve bol virajlı bir geziydi.hava da süperdi.resimleri yüksel ve ethemhan atacaklar.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

oooo 18 motosiklet baya bi katılım olmuş hoşgeldiniz resimleri bekliyoruz :bounce::bounce:

çok şükür sağ salim geldik.18 motor.25 kişilik bir gezi oldu.yine çok neşeli,bol kahkahalı ve bol virajlı bir geziydi.hava da süperdi.resimleri yüksel ve ethemhan atacaklar.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Resımlerı kım cektıyse ellerı dert gormesın masallah cekmedıgı bır tek tas bıle kalmamıs nasıl olsa ethemhan yukler mantıgı ıle hareket edıldıgını hıssedıyorumm:queen: sız gezın eglenın ben resımlerı yuklemekle ılgılenımm buda guzel:salut::p

Resımlerı kım cektıyse ellerı dert gormesın masallah cekmedıgı bır tek tas bıle kalmamıs nasıl olsa ethemhan yukler mantıgı ıle hareket edıldıgını hıssedıyorumm:queen: sız gezın eglenın ben resımlerı yuklemekle ılgılenımm buda guzel:salut::p

Filtrele....:cherry:

ben egemen kardeşimle konuştum yarın saat 11 de cd yi alıp gezi topigini açıçam yarın gezi resimleri saat 12 de görebilirsiniz.ben açtktan sonrada diğer resimler yüklenir=)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------

bu arada bol kahkalı bol virajlı bol sucuklu son zamanların en iyi en güzel gezisiydi.gelemeyenlere çok üzüldüm keske sizlerde gelseydiniz.artık bidahaki ne=)

bora abi:dönnüşte geldigmiz yol harikaydı abi?oraya sadece o virajları için gitmek istesem güzergahım nere olur nasıl giderim tam açıklaya bilirmisin abim?? şimdiden tşk ederim=)

herkese iyi geceler,sağ salim döndüğünüze sevindim,artık resimlere yarın bakarız,bende misafirelrimi öğlen 12 gibi garajlara bıraktım, önceki plan sabah 09:00 dı iyi dedim süpriz yaparım sonra fikir değiştirildi öğleye kaldılar sağlık olsun adana bizim herzaman gezeriz

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlarım.iyi haftalar,bol kazançlar olsun.
yüksel,işte dünkü rota olacak.adana-gözne-ayvagediği-çamlıyayla-tarsus-adana.ok.

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Dün harika bir gezi oldu. Katılan herkese teşekkürler.
Benim için ayrı bir önemi vardı. Eşim ilk kez geziye katıldı.
Motora binme konusundaki korkusunu yendik. Gezinin keyifli
geçmesi nedeni ile sonraki gezilerede katılacağını düşünüyorum.
Bu durumda Ethemhan' nın pabucuda dama atılmış oldu.:mrgreen:

yooook,ethemhanın hakkını yeme :cyclopsan çoook işine yarıyor senin ve gurubun.eğer sen götürmezsen ben götürürüm,hem artçım olur hem sürücüm.:wiinkk:

Çok Teşekkür ederim bora abiciğim gerekli cevabı en güzel şekilde vermiş bulunmaktasın..Benım bırsey dememe gerek kalmamıstır bu sözün üstüne :cherry::cherry:

Herkese tünaydınlar...o muhtesem gezi için herkese tesekkürler cok ama cok keyfli bir gündü

eve şimdi geldim resimleri aldım 30 dk içinde resimleri yüklerim geri kalanını yüklemeniz dileğiyle=)

Adana İl Temsilcisi
yüksel sakın imageshack ı kullanma ha. başka sitelerden at ama 640*480 olsun aman biliyorsun sen onu !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar