[Adana - MT]

muzaffer abi ben malum artıkın çapırcı oldum benim korumalı montu giysem abes kaçar fazla deri motun yada siyah yeleğin varmı hani racona ters düşmeyelim

bu arada ızgarayı bulamadım en son geçen kurban bayramında kullanılmıştı bulanların insanlık namına getirmeleri irica olunur,diğer ekipmanlar full+full=fazlası var

[sıze="7"]basketbol milli takımı finalde amerika karşısında başarılarının devamını dilerimmmm[/sıze]

yarın bende 1 adet kare şeklinde büyük sayılacak çul ve 2 adet te oturma minderi getiriyorum motorun çantalarına anca bunlar sığdı saat 10 da görüşmek üzre.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

o kadaaaar :thumleft:::biggrinn::haapppy:::11122::

dimi amaaaa:cherry::bounce:

ulen bende başka kimse kasmamış millet sızmış,ben daha yen, başladım halbuki neyseee yarın görüşrüz

günaydın millet. biraz geç oldu ammaa herkeşlerin geşmiş bayramını kutlar saglık mutluluk ve esenlikler dilerim .. geziye katılan arkadaşlara iyi yolculuklar:rendeer:

çok şükür sağlam bir şekilde geldik=)
harika bir geziydi.bol bol sucuk yedik,güldük.yol yaptık.en kötü günümüz böyle olsun. tekrar katılan herkeze teşekkür ediyorum.
o kdar çok sucuk yedikki heralde biir 3 ay sucuk yemiyeceğim:mrgreen::rendeer:

harika bir geziydi.bol bol sucuk yedik,güldük.yol yaptık.en kötü günümüz böyle olsun. tekrar katılan herkeze teşekkür ediyorum.

Allaha şükürler olsun sağsalim bitirdik , sanki sucukları 10 dk önce yedim :cherry: kımıldıcak halim yok. bugunki gezide bulunan tüm abilerime arkadaşlarıma teşekkür ederim, benim ilk gezim ve çok keyifli geçti , beni arkalarda yalnız bırakmayan Bora abime ve eşine çok teşekkür ederim ayrıca. akşam maçta buluşmak üzre hoşçakalın. :cherry:

Allaha şükürler olsun sağsalim bitirdik , sanki sucukları 10 dk önce yedim :cherry: kımıldıcak halim yok. bugunki gezide bulunan tüm abilerime arkadaşlarıma teşekkür ederim, benim ilk gezim ve çok keyifli geçti , beni arkalarda yalnız bırakmayan Bora abime ve eşine çok teşekkür ederim ayrıca. akşam maçta buluşmak üzre hoşçakalın. :cherry:

inşallah bir dahaki gezilere olsun.daha çok gezimiz olucak kardeşim:)
aynen şuan yürüyemiyorum o kadar çok yedim ki=)
bu arada siz bizden önce yediniz domatesleri ekmek aldım baktım sizin karınlar çıkmıştı dışarıya insan bekler bea:p

inşallah bir dahaki gezilere olsun.daha çok gezimiz olucak kardeşim:)
aynen şuan yürüyemiyorum o kadar çok yedim ki=)
bu arada siz bizden önce yediniz domatesleri ekmek aldım baktım sizin karınlar çıkmıştı dışarıya insan bekler bea:p

su uyur aç uyumaz demişler :) ama haklısın büyükler yiyelim diyince bizede uymak düşer ehehe :)

boğazınızda kalmasın emi :mrgreen: bensiz nasıl götürdünüz o sucukları birde üzerine tatlı daha ne olsun afiyet şeker olsun.:rendeer:

boğazınızda kalmasın emi :mrgreen: bensiz nasıl götürdünüz o sucukları birde üzerine tatlı daha ne olsun afiyet şeker olsun.:rendeer:

birdahakine siz ve gelemeyen diğer arkadaşlarla beraber bir sucuk yeme :) gezisi yaparız acısını çıkarırız. ama o tatlı çok fena oldu o şişkinliğin üstüne sonraki mola yerinde kana kana su içtik

Günaydın ADANA MT haftanın ilk iş gününde herkese hayırlı işler bol kazançlar, kazasız belasız bir hafta geçirmeniz dileğiyle hoşçakalın.

heheh abi valla o kadar açtım ki acımadım yedim=) sensiz bir tadı olmadı lafında geçti ama yoktun inşallah birdahakine:mrgreen:

HERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR DİLERİM:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar