[Adana - MT]

Herkese günaydın hayırlı haftalar dilerim...:rendeer:

herkese iyi akşamlar,çok güzel bir hafta sonu geçirdik katılan emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim,pozantı tarafına gelemediğim için kusurumu bağışlayın işte resimler

http://www.motosiklet.net/forum/etk...adana-mt-sezonu-sucukla-acti.html#post2150379

Cengizim ellerine sağlık fotolar süper olmuş:cat:

Ürgüp gezimiz için bugün yayınlıyacağımız bilgileri takip etmenizi öneririm :cat:

Adana İl Temsilcisi
Abı Senın Resımlerı Boyutundan Dolayı Sılmısler Sanırım Benım Bıldıgım Bora Abı Tekrardan Yukler Hemde Daha Guzelını Bu cumlenın aynısnı sanki canakkale Foto Olayında ben duymustum :queen:

evet ya,yükleresimde resizer yokmuş.az büyük olduğu halde silmişler.neyse akşam eve gittiğimde tekrar yükleyeceğim.

Bora abiii senden ufak bi yardım talebinde bulunacam :) kapuzbaşı şelalelerine nereden gittiniz hangi yolu takip ettiniz nerede konakladınız, konakladığınız yer kişi başı nekadardı? ne tavsiye edersin bu konuda beni bilgilendirebilirmisin abicim? yada bu konuda bilgisi olan başka biride yardımcı olabilir. bu pazar gitmek istiyor bizim patronlar işçilerle beraber.

Adana İl Temsilcisi
erdemciğim,kapuzbaşına,pozantının oradan susa'nın yanından yol ayrılır.niğde-çamardı diye.oradan gittik,yolu çok güzel.yahyalı'dan sonra tabelası vardı hatırladığım kadarı ile.orada ismini hatırlayamadığım girişte solda aşağıda su kenarında bir baraka pansiyonda kaldık ama ben pansiyonu beğenmedim.ama akşam eve gidince sana bizim diğer arkadaşların gittiği pansiyonun adını,telini ve resimlerini buradan veririm.pansiyonun ücreti sabah-akşam dahil adambaşı 30 tl.ydi diye hatırlıyorum.

Kıymetli arkadaşlar,

Planladığımız gibi 18-19 eylül tarihlerinde bir gece konaklamalı Ürgüp gezisinin hazırlıkları tamamlamış bulunmaktayım.
Ancak otel rezervasyonu yapabilmemiz için kişi sayısı istenmektedir. Lütfen kesin katılımcılar isimlerini listeye ilav etsinler.

www.yeniyükseller.com

2 kişilik oda kişi başına KDV ve kahvaltı dahil 50 TL
3 kişik oda kişi başına KDV ve kahvaltı dahil 45 TL
Rezervasyon sırasında kaparo istenmektedir. Katılımcıların kaparosunu Çarşamba Toplantısında toplanacak olup gezi detaylarıda görüşülecektir.

KATILIMCILAR:
1-Eşim ve ben
2-Yusuf abi ve oğlu
3-Fazerr muzo ve eşi
4-Mustafa Abi ve eşi
5-Turgay abi ve oğlu
6-Çelik Gürsel ve kardeşei mehmet
7-Dr.Ümit
8-Dr.Ali
9-
10-

sonunda bir KANINIZ EKSİKTİ ONUDA İZNİNİZLE ALACAĞIM bir yakınım için AB RH+ lazım tlf la bilgilendirirseniz sevinirim.syg

sonunda bir KANINIZ EKSİKTİ ONUDA İZNİNİZLE ALACAĞIM bir yakınım için AB RH+ lazım tlf la bilgilendirirseniz sevinirim.syg

Hop hop Muzaffer abi,
Ayıp oluyor ama.
Bence alamadığın bir şey daha var. Onuda vermeyiz artık.:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

Kıymetli arkadaşlar,

Planladığımız gibi 18-19 eylül tarihlerinde bir gece konaklamalı Ürgüp gezisinin hazırlıkları tamamlamış bulunmaktayım.
Ancak otel rezervasyonu yapabilmemiz için kişi sayısı istenmektedir. Lütfen kesin katılımcılar isimlerini listeye ilav etsinler.

www.yeniyükseller.com

2 kişilik oda kişi başına KDV ve kahvaltı dahil 50 TL
3 kişik oda kişi başına KDV ve kahvaltı dahil 45 TL
Rezervasyon sırasında kaparo istenmektedir. Katılımcıların kaparosunu Çarşamba Toplantısında toplanacak olup gezi detaylarıda görüşülecektir.

KATILIMCILAR:
1-Eşim ve ben
2-Yusuf abi ve oğlu
3-Fazerr muzo ve eşi
4-Mustafa Abi ve eşi
5-Turgay abi ve oğlu
6-Çelik Gürsel ve kardeşei mehmet
7-Dr.Ümit
8-Dr.Ali
9-
10-

Sakalda dahil mi?:cherry:

Hayırlı günler. hayırlı kazançlar. Bu geziye gelemeyeceğim okul açılıyor, atölye ve mağza arası mekik dokuyorum. Allaha emanet olun.

herkese iyi akşamlar dün giremedim inernetim gitti bi daha gelmedi,nomıssızz

muzaffer abi benimki 0 rh (+) bakkalda bile var takas yaparlarsa ben veririm ama alkol oranı yüksek çıkarsa karışmam:p

Adana İl Temsilcisi
şuan vakit sabahın körü,karanlık.ama ben yine de günaydın diyeyim.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar