[Adana - MT]

günaydınlar adana mt ve değerli arkadaşlarım bayramınızın 2. gününüde keyifle kazasız belasız geçirmeniz dileğiyle hoşçakalın. bu arada pazar günü için karar verebildinizmi? hatırlatayım dedim :)

Evet karar verilmistır saat 10.00 da cukurova motor yanindaki shell petrol da bulusulacak hedef karbogazi..

herkeşe iyi geceler saat 23 :48 hala karasızım gelsemmi gelmesemmi diye,yarın akşam belli olar,ozaman karar verirem

bu arada vn 800 ün deposuna 15+3 diyenler yanıldınız servis manuelini indirdim full 15 lt diyor, yani makinem çook yakmıyor eheh eheh sevindirik oldum açıkçası,

herkeşe iyi geceler saat 23 :48 hala karasızım gelsemmi gelmesemmi diye,yarın akşam belli olar,ozaman karar verirem

bu arada vn 800 ün deposuna 15+3 diyenler yanıldınız servis manuelini indirdim full 15 lt diyor, yani makinem çook yakmıyor eheh eheh sevindirik oldum açıkçası,

gözün aydın abi az yakması süper yoksa sana bi petrol şirketi alsak anca yeterdi :)

bu arada oy kullanmak için saat 8 de gideriz diyordukta saat 10 da felan başlıyormuş oylama umarım yanılıyorlardır yoksa bi çoğumuz gidemeyiz...

ben baktim secim saatlerıne doguda ıllerımızde gunesın dogma ve batma suresınden dolayı 07.00-16.00 geri kalan iller 08.00-17.00 saatleri arasında kullanacak.

Bu akşam 18:30 da Kazım büfenin önünde buluşup ufak bir şehir turu atacağız bilginize gelmek istiyen arkadaşlarımızı bekleriz :rendeer:

sevgili aparatım sizlerede iyi bayramlar

herkese iyi akşamlar yarın geliyorum karar verdim,

bir adet ızgara ve oturmak için ipek dokuma plastik halı getireceğim:mrgreen:

::cekic::evet ADANA MT.nin sürüleri yarin büyük göç için shell vadisinde buluşuyoruz.uzn ve serüvenli ve eğlenceli temennisyle hepinizi bu göçe gelebilirsiniz...YALNIZ kuralları hatırlatmamda faiyde görüyorum..oy kullanmadan gelmek YASAK.tam korumalı kıyafetlerinizi giymeden gelmeyin AKSİ taktirde EVİNİZE MARŞ,MARŞ gözünüzün yaşına bakmammmmm::cekic::::cekic::GERÇİ bu işleri organize edebilecekmiş GİBİ sorumluluk alan muhterem ZORT bora bey ANCA UYUSUN ne demişler hoca osturursa cemaat ne yaparmış bora beyyyyyy.sıkıysa cevabı YAZZZZZZ:flower:::deliir::::deliir::::surprise::surprise::150::::150::::159::::159::::151::::151::::pcgum::::pcgum::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar