[Adana - MT]

selamlarrrr kısmet olursa bende gezinize katılabilirmiyimmmmm??? çarşamba akaşamı da toplantıda tanışmak ümidiyle hoşçakalın..

Adana İl Temsilcisi
muzaffer,hani gülekte ÇARDAK RESTURANT vardı,hem haluklarla,hemde kalabalık bir şekilde gitmiştik orası da olabilir.hem eski yoldan gitmiş oluruz.

Banada uyar,
Ama geçen Muzaffer (Fazer) abimizin şeker pınarın orada gittiği, vakit geçirmek içinde güzel bir yer dediği yerde olabilirmi. ?
O gün kimler vardı tam hatırlamıyorum. Alternatif olabilirse giden arkadaşlarımız biraz detay bilgi versin.

Banada uyar,
Ama geçen Muzaffer (Fazer) abimizin şeker pınarın orada gittiği, vakit geçirmek içinde güzel bir yer dediği yerde olabilirmi. ?
O gün kimler vardı tam hatırlamıyorum. Alternatif olabilirse giden arkadaşlarımız biraz detay bilgi versin.

Şekerpınar güzel ama pahalı, bence şekerpınara tatlı için gidilebilir :cat:

hayırlı akşamlar adana mt. sonunda döndük adanaya ve bugün yeni görev yerime başladım artık allahtan hayırlısı ama tatili fazla yok 2 dolu bir boş ama hayırlısı bakalım yarın toplantıda görüşmek üzere hayırlı iftarlar.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------

gezi programları ful tayım yapılıyor bakalım bize uyan olacakmı veya biz kendimizi uydurabilecegizmi

beyler en ÇOK VAKİT AKYAR KOYUNDA geçer zaman uzunnnnn.isteyen yörük çadırında şekerleme yapar,okey oynar,tavla atar,iskambil oynarrrr:bounce:isteyen ben ve BORAAAA İLE sutopu veya yakantop oynarrr:queen:isteyen eşsiz denize girip güzel cildini BRONZLAŞMA İLE MEŞKUL OLUR:rendeer:yarin toplantıda netleştirelim beyler:wiinkk:

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı günler,
Hayırlı işler,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:25 ----------

beyler en ÇOK VAKİT AKYAR KOYUNDA geçer zaman uzunnnnn.isteyen yörük çadırında şekerleme yapar,okey oynar,tavla atar,iskambil oynarrrr:bounce:isteyen ben ve BORAAAA İLE sutopu veya yakantop oynarrr:queen:isteyen eşsiz denize girip güzel cildini BRONZLAŞMA İLE MEŞKUL OLUR:rendeer:yarin toplantıda netleştirelim beyler:wiinkk:

Abim seninki nasıl iş anlamadım.
Her çiçekten bal almaya çalışıyorsun.
Daha Ürgüp programını yapamadın, şimdide bayram programı hazırlıyorsun.
Sonunda ortada kalınacak gibi ama.
Hadi hayırlısı bakalım.:pr:

Adana İl Temsilcisi
bana her yer uyar, sucuğuda gittiğimiz yerden alırız :cat:

Banada uyar,Alternatif olabilirse giden arkadaşlarımız biraz detay bilgi versin.

daha önce gittiğimiz gözne-aslanköy de olabilir.hem yolları da güzel,virajlı.:cat:

nerde vakit uzun.zaten millet oy kullandıktan sonra gelecek,bu da saat 10-10.30 u bulur.eeee ondan sonra taa yörük çadırı muhabbeti,1-1.5 saate orada gitti.sonrada AKYAR.ayağımızı suya sokup geliriz artık.:pr:

herkeslere günyadın akşam toplantı hararetli geçeceğe benziyor görüşmek üzere

herkeslere günyadın akşam toplantı hararetli geçeceğe benziyor görüşmek üzere

Hayırdır birşey mi duydun :queen:

daha önce gittiğimiz gözne-aslanköy de olabilir.hem yolları da güzel,virajlı.:cat:

:cat:

Daha Ürgüp programını yapamadın, şimdide bayram programı hazırlıyorsun

Abimin istediği parayı verdinizde sanki ... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar