Muzaffer,
Pazar günü Tekir çok kalabalık olmazmı ?
Gerçi her yer kalabalıktırda.ale:
Herkes kendi sucuğunumu getirip yiyecek. Yoksa ordan mı sucuk bulup yiyeceğiz.:cherry:
Yada toplu alış veriş mi yapılacak.:mrgreen:
muzaffer,hani gülekte ÇARDAK RESTURANT vardı,hem haluklarla,hemde kalabalık bir şekilde gitmiştik orası da olabilir.hem eski yoldan gitmiş oluruz.
Banada uyar,
Ama geçen Muzaffer (Fazer) abimizin şeker pınarın orada gittiği, vakit geçirmek içinde güzel bir yer dediği yerde olabilirmi. ?
O gün kimler vardı tam hatırlamıyorum. Alternatif olabilirse giden arkadaşlarımız biraz detay bilgi versin.
günaydın arkadaşlar.
günaydın hocam , akşam kaç gibi toplanıyorsunuz acaba umarım iş çıkışı yetişebilirim. :silent:
saat 19.30 dan sonra oradayız.
beyler en ÇOK VAKİT AKYAR KOYUNDA geçer zaman uzunnnnn.isteyen yörük çadırında şekerleme yapar,okey oynar,tavla atar,iskambil oynarrrr:bounce:isteyen ben ve BORAAAA İLE sutopu veya yakantop oynarrr:queen:isteyen eşsiz denize girip güzel cildini BRONZLAŞMA İLE MEŞKUL OLUR:rendeer:yarin toplantıda netleştirelim beyler:wiinkk:
bana her yer uyar, sucuğuda gittiğimiz yerden alırız :cat:
Banada uyar,Alternatif olabilirse giden arkadaşlarımız biraz detay bilgi versin.
beyler en ÇOK VAKİT AKYAR KOYUNDA geçer zaman uzunnnnn.isteyen yörük çadırında şekerleme yapar,okey oynar,tavla atar,iskambil oynarrrr:bounce:isteyen ben ve BORAAAA İLE sutopu veya yakantop oynarrr:queen:isteyen eşsiz denize girip güzel cildini BRONZLAŞMA İLE MEŞKUL OLUR:rendeer:yarin toplantıda netleştirelim beyler:wiinkk:
herkeslere günyadın akşam toplantı hararetli geçeceğe benziyor görüşmek üzere
daha önce gittiğimiz gözne-aslanköy de olabilir.hem yolları da güzel,virajlı.:cat:
Daha Ürgüp programını yapamadın, şimdide bayram programı hazırlıyorsun
Hayırdır birşey mi duydun :queen:
:cat:
Abimin istediği parayı verdinizde sanki ... :queen: