[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi geceler,hayırlı ramazanlar oruç tutanların şimdiden allah kabul etsin kısmetse yarın görüşeriz

selam arkadaşlar:))

nasıl oluyorsa anlamadım dünden beri site kabul etmiyor beni:p, acaba bir şikemi var, yada banmı yedik dedim:cyclopsan, eski mesajlarıma baktım ban gözükmüyor, mecbur yeni şifre istedim:).

fazerr abiiiiiiiiiiiii olayda parmağın olmadığına eminsin deyilmi:bounce:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

demirgursel,bu aralar site oldukça yoğun,sanırım ondandır.

hayırlı ramazanlar adana mt nin güzel insanları :rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 ----------

Hepinize günaydın, bugün yine acayip sıcak olacak :cyclopsan

nasıl olsa klimalı yerdesin abi acıyan allah bize acısın hem motorun sıcaklığı hem de dışarınınn mümkün merte be gezmiyoruz ama anons da ğeldimi çıkmam diyemiyorsunn ,,,

hayırlı ramazanlar adana mt nin güzel insanları :rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 ----------

nasıl olsa klimalı yerdesin abi acıyan allah bize acısın hem motorun sıcaklığı hem de dışarınınn mümkün merte be gezmiyoruz ama anons da ğeldimi çıkmam diyemiyorsunn ,,,

Doğru söylüyon, hiç odamdan çıkmıyom :p Allah dışarda çalışanlara yardımcı olsun :cat:

Herkeze günaydın. Hayırlı ramazanlar, Hayırlı günler. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------

malesef henüz değil :pale:

zaten ilk sizin haberiniz olur, sizlerden yardım alacağım çünkü.

Hadi orti al artık şu motoru bak iki sene geçti sen hala ortalarda yoksun :)
İstiyorsan benim karaoğlanı sana verim yeni makina alacam satacam yavruyu.
grnt1422.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------

grnt1422.jpg

kanka maşallah 6 aya bi motor alıyorsun :)

valla karaoğlan çok yakışıklı, çok isterdim almayı ama şu kpss bi belli olsun, olur da atanırsam, ilk işim kredi çekip almak olacak, ama ozaman sen çoktan satmış olursun :)

Herkeze günaydın. Hayırlı ramazanlar, Hayırlı günler. :rendeer:

Yusuf kardeşim, yaylada bakmış olduğumuz FZ6 fena değildi, bence al onu keyfini çıkar sonra satarsın. :cat:

selam arkadaşlar:))

nasıl oluyorsa anlamadım dünden beri site kabul etmiyor beni:p, acaba bir şikemi var, yada banmı yedik dedim:cyclopsan, eski mesajlarıma baktım ban gözükmüyor, mecbur yeni şifre istedim:).

fazerr abiiiiiiiiiiiii olayda parmağın olmadığına eminsin deyilmi:bounce:
:queen::queen::queen:evt ben çok tehlikeliyimmm:bounce:
Yusuf kardeşim, yaylada bakmış olduğumuz FZ6 fena değildi, bence al onu keyfini çıkar sonra satarsın. :cat:

sende al bi fazer rahatına bakkkkkk:queen::queen:HERKESESE hayırlı ramazanlar dilerim ciğerlerimmmm:rendeer:

herkeşe iyi akşamlar ve hatta hayırlı ramazanlar dilerim,ancak bu saatlerde girebiliyorum,pederin ayak yine şişti yürüme zorluğu çekiyor bende eskortluk yapıyorum yatana kadar ee atadır yapıcez,hepcazınızı seviyem,

bu arada tarz değiştirmeyi düşünüyorum,içimdeki ses chopperrrr diyor yineeeee

herkeşe iyi akşamlar ve hatta hayırlı ramazanlar dilerim,ancak bu saatlerde girebiliyorum,pederin ayak yine şişti yürüme zorluğu çekiyor bende eskortluk yapıyorum yatana kadar ee atadır yapıcez,hepcazınızı seviyem,

bu arada tarz değiştirmeyi düşünüyorum,içimdeki ses chopperrrr diyor yineeeee

ara beni yavru kuşum.tavsiye edeceğim cupur var ciğerim.yalnız bi sakal tıraşına patlar ona görem:bounce:hııı yeni tarzına sevindim.:cat:yakışır sana :cherry:

vay be abim sakal traş dediğin nedirki,ramazanda sonra şöyle güzel bir gezi depoyu doldururum gidiş dönüş,orda yediğin içtiğin benden,üstüne dönüşte sarnıçtan sınırsız ve limitsiz tatlı ama sadece sana,diğerlerine çaktırmayız abi,sen dersin ben hediye ettim motoru kuyruk işi falan yok dersin,kuyruk için alacağım tatlının yerine senin depoyu fuller,bir gezi daha yaparız be abi,yalnız bunlar aramızda kalsın abi diğerleri çakmasınlar manzarayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar