[Adana - MT]

Tüm arkadaşlarımın Regaib Kandilini Kutlar.Sağlıklı ,mutlu,huzurlu günler temenni ederim

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı
ve o'nun sonsuz affından, muhammetinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı
umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun !!!

gl.gif

Adana İl Temsilcisi
tüm ADANA MT ailesinin regaip kandili kutlu olsun,dualarınız kabul olsun.

tüm ADANA MT ailesinin regaip kandili kutlu olsun,dualarınız kabul olsun.

Bora abim,
Mersin gurbunda festivalle alakalı herhangi bir resim falan yok değil mi? Yoksa benmi bulamadım. Bana garip geldi.? Arkadaşlar kendi festivallerinin görüntülerinden hoşlanmadılarmı acaba :silent:

adana mt artık bende sizlerleyim.hepinizin tanıdığı ismail ustanın yanındaki mehmetim.zaten aranızda değil hemen yanıbaşınızdayım:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Bora abim,
Mersin gurbunda festivalle alakalı herhangi bir resim falan yok değil mi? Yoksa benmi bulamadım. Bana garip geldi.? Arkadaşlar kendi festivallerinin görüntülerinden hoşlanmadılarmı acaba :silent:

dün akşamüstümüydü,bugün sabahmıydı bende baktım ama resim filan yok.ilginç.:silent:

kıymetli adaşım muzo

Aşağıdaki görmüş olduğun resimler birileri tarafından bana mail olarak gönderilmiştir. not olarak şöyle bir yazı vardı."Resimlerin devamı detaylar ile birlikte bende var, küçük bir meblağ karşılığında (10.000 $(sakal)) bu resimleri sitede yayınlamıyacağım, aksi taktirde tüm çıplaklığıyla yayınlayacağım"
konu hakkında bilgisi olan lütfen konuya açıklık getirsin, bu işin şakası olmaz :bounce: benden söylemesi :wiinkk:

IMG_1003.jpg

IMG_0986.jpg

Adana İl Temsilcisi
benim bilgim var ama ilgim yok.amaaa,o birilerine söyle,otursun oturduğu yerde. :jocolor: yoksa ben yapacağımı biliyorum.:queen:

adana mt artık bende sizlerleyim.hepinizin tanıdığı ismail ustanın yanındaki mehmetim.zaten aranızda değil hemen yanıbaşınızdayım:rendeer:

vay memedim,hoş gelmişsin kardeş.:cat:

kardeş aramıza hoşgeldin :cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------

benim bilgim var ama ilgim yok.amaaa,o birilerine söyle,otursun oturduğu yerde. :jocolor: yoksa ben yapacağımı biliyorum.:queen:

Valla ben karışmam, ben elçiyim :bounce: aranızda halledin :farao:

kıymetli adaşım muzo

Aşağıdaki görmüş olduğun resimler birileri tarafından bana mail olarak gönderilmiştir. not olarak şöyle bir yazı vardı."Resimlerin devamı detaylar ile birlikte bende var, küçük bir meblağ karşılığında (10.000 $(sakal)) bu resimleri sitede yayınlamıyacağım, aksi taktirde tüm çıplaklığıyla yayınlayacağım"
konu hakkında bilgisi olan lütfen konuya açıklık getirsin, bu işin şakası olmaz :bounce: benden söylemesi :wiinkk:

IMG_1003.jpg

IMG_0986.jpg

Ya Muzafferim,
Kuştan korkan darı ekmez, Muzaffer abim böyle ufak tefek şantajlara kulak asmaz.
Yayınla gitsin.Ak göz, kara göz ortaya çıkar o zaman.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

Hoş geldin yeğenim,
Alttan alttan okuyup duruyordun. Şimdi en azından iki satır yazarsın, forma renk gelir.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar,herkeşin regaip kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim,
ayda bir kamplı aslında bencede güzel fikir olabiler kanımcca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar