tüm ADANA MT ailesinin regaip kandili kutlu olsun,dualarınız kabul olsun.
Bora abim,
Mersin gurbunda festivalle alakalı herhangi bir resim falan yok değil mi? Yoksa benmi bulamadım. Bana garip geldi.? Arkadaşlar kendi festivallerinin görüntülerinden hoşlanmadılarmı acaba :silent:
Bora abim,
Mersin gurbunda festivalle alakalı herhangi bir resim falan yok değil mi? Yoksa benmi bulamadım. Bana garip geldi.? Arkadaşlar kendi festivallerinin görüntülerinden hoşlanmadılarmı acaba :silent:
adana mt artık bende sizlerleyim.hepinizin tanıdığı ismail ustanın yanındaki mehmetim.zaten aranızda değil hemen yanıbaşınızdayım:rendeer:
adana mt artık bende sizlerleyim.hepinizin tanıdığı ismail ustanın yanındaki mehmetim.zaten aranızda değil hemen yanıbaşınızdayım:rendeer:
benim bilgim var ama ilgim yok.amaaa,o birilerine söyle,otursun oturduğu yerde. :jocolor: yoksa ben yapacağımı biliyorum.:queen:
benimle de ilgisi yok ki.:silent:
kıymetli adaşım muzo
Aşağıdaki görmüş olduğun resimler birileri tarafından bana mail olarak gönderilmiştir. not olarak şöyle bir yazı vardı."Resimlerin devamı detaylar ile birlikte bende var, küçük bir meblağ karşılığında (10.000 $(sakal)) bu resimleri sitede yayınlamıyacağım, aksi taktirde tüm çıplaklığıyla yayınlayacağım"
konu hakkında bilgisi olan lütfen konuya açıklık getirsin, bu işin şakası olmaz :bounce: benden söylemesi :wiinkk:
![]()
![]()