[Adana - MT]

Pardon seni unutmuşuz ama doğrusunu söylemek gerekirse gelebilecğinizi zannetmiyorum :pr:

Yüksel,
Babanı iyi koordine et de, utandır Muzaffer amcanı hadi göreyim seni.:cat:

Toplantıda alınan bir karar yok. Ahmet sarıçam etkinliklerinden bahsetmişti, gidilecekmi bilmiyorum. Beni soruyorsan bu hafta yaylaya gidip ağaçlarımla ilgilenmeyi düşünüyorum. Ama daha net değilim, işler yoğun çünkü.:pale:

Ben herhalde 2 hafta sizlere katılamıyacam, Almanyadan misafirlerim geliyor :bounce:

Bora abi,
Sakarya' dan bir adres bilgisi verecektin. Müsait olduğunda atarsan sevinirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------

Ben herhalde 2 hafta sizlere katılamıyacam, Almanyadan misafirlerim geliyor :bounce:

Kesin çukulata gelir.:mrgreen:
Bir parça ayırırsın artık.:queen:

Bora abi,
Sakarya' dan bir adres bilgisi verecektin. Müsait olduğunda atarsan sevinirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------

Kesin çukulata gelir.:mrgreen:
Bir parça ayırırsın artık.:queen:

Abi çikulata gelirse benden geçmez :p :mrgreen:

Bu sitede ikimizden başka kimse kalmadı :cyclopsan 2 gün siteye girmedim diye beni aramayan kalmamıştı şimdi bakıyomda kimsecikler yok :pr: Bu nasıl iş yaw :cyclopsan

Abi çikulata gelirse benden geçmez :p :mrgreen:

Bu sitede ikimizden başka kimse kalmadı :cyclopsan 2 gün siteye girmedim diye beni aramayan kalmamıştı şimdi bakıyomda kimsecikler yok :pr: Bu nasıl iş yaw :cyclopsan

Muzaffer,
2 gün daha girme, aradıklarında sorarsın nerdesiniz diye:cherry:

Ne yapalım afiyet olsun. Bitter olanından yerken yanına bir Türk kahvesi yaptırıp ye bari.
Beni anmış olursun.:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi geceler, bu kadar ezberleyebildim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar