[Adana - MT]

Adana-MT de yeni olup 1000. sayfada 1. olmak :)

Herkese Günaydın.

Bir kaç gün önce Adana'dan Chopper grubu geçmiş. Bilgisi olan, resim çeken var mı?

Evet gruba denk geldim atatürk caddesi gülbahçesi önünde ama fotograf cekecek fırsatım olmadı..Ama ses şöleni çok hoşuma gitti:mrgreen:

Günaydın Millet

Özellikle Mustafa ve Turgay abilerin ve tüm Adana MT'nin Gençlik ve Spor Bayramını Kutlarım :rendeer:

Sevgili Ahmet senide tebrik ediyorum :cat:

Atatürk Caddesinde ve Turgut Özal'da gören arkadaşlarım aradılar ama iş yerini bırakıp çıkamadım malesef.
Bu ses konusuna bende hastayım.

Zafer abi teşekkür ederim..... :)

Adana İl Temsilcisi
tüm motordaşlarımın 19 mayıs atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramını kutlar...büyüklerimin ellerinden öperim :p

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,b.cengiz(ENDUROCU 01) arkadaşımızın eniştesinin vefatını öğrenmiş bulunuyorum.kendisine ve ailesine başsağlığı diliyorum.

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,geçen yıl olduğu gibi,bu yıl da,KOZAN belediye başkanı Sn.KAZIM ÖZGEN'in, ''KOZAN'ın kurtuluş haftası etkinlikleri'' çerçevesinde daveti var.ADANA-OSMANİYE-K.MARAŞ-HATAY-MERSİN-G.ANTEP'ten katılımların da olacağı bir etkinlik olacakmış.kısa bir şehir turunun sonrasında,nefis sac kavurma ikram edilecek.hazırlanacak ikram için,katılımcı sayısı isteniyor.geçen yıl katılan arkadaşlar bilirler.katılamayan arkadaşlarımız için,geçen yılın resimlerinin linki :
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ep-kadirli-mt-cilerin-kozan-da-bulusmasi.html

buluşma yeri:doğu tarafı MOLA tesisileri,
hareket saati:09.00

katılmak isteyen arkadaşlarım,lütfen bu listeye isimlerini eklesinler:
1-ben ve eşim,
2-
3-

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar