DUYURU
arkadaşlar,geçen yıl olduğu gibi,bu yıl da,KOZAN belediye başkanı Sn.KAZIM ÖZGEN'in, ''KOZAN'ın kurtuluş haftası etkinlikleri'' çerçevesinde daveti var.ADANA-OSMANİYE-K.MARAŞ-HATAY-MERSİN-G.ANTEP'ten katılımların da olacağı bir etkinlik olacakmış.kısa bir şehir turunun sonrasında,nefis sac kavurma ikram edilecek.hazırlanacak ikram için,katılımcı sayısı isteniyor.geçen yıl katılan arkadaşlar bilirler.katılamayan arkadaşlarımız için,geçen yılın resimlerinin linki :
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ep-kadirli-mt-cilerin-kozan-da-bulusmasi.html
TARİH:30/5/2010
buluşma yeri:doğu tarafı MOLA tesisileri,
hareket saati:09.00
katılmak isteyen arkadaşlarım,lütfen bu listeye isimlerini eklesinler:
1-ben ve eşim,
2-k.cengiz ve gülden,
3-
Cengiz Abi, Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 ----------
Metehan mıdır nedr bu adamın işi gücü yok mu acaba. Delilerle mi beraber olmuş bu? Ne boş adamdır ya. Saçmasapan profil mesajı göndermiş. Özel mesajda az bi miktar sövdüm. Doyamadım. La havle ve la guvvete.
selam arkadaslar
cumartesi 22.05.2010 tarihinde eşimin erkek kardeşi evleniyor
yer bebekli kilise yanı yeni görgün dügün salonu tüm adana mt davetlidir
herkeşe iyi akşamlar,3 güngür köydeydim bugün akşam üstü geldim,yarın öğleden sonra tekrar gidicem pazar yedi yemeği var,
taziye dileyen arkadaşlarıma da teşekkür ederim.
hayırlı olsun ..acep ayıp olmaz ise düğün YEMEKLİMİydi kardeş:bounce:malumun kendim ona göre karar vercemdeee:queen:selam arkadaslar
yer bebekli kilise yanı yeni görgün dügün salonu tüm adana mt davetlidir
eveeet,elleri göreliiim.![]()
zaferim gürbüzüm hani nezaman bakcen naviye
Aynı gün üst kat komşumuzun kızı evleniyor
İyi akşamlar arkadaşlar,
Yarin Mersin sahilinde balık yemeğe gidiyoruz, sonra sarnıçda tatlı var.
Buluşma MOLA da saat 10:30
Hareket saat 11:00
Gelmek isteyen varsa buyursun :cat:
MOLA da görüşmek üzere :mrgreen:
Metehan Bey'le ilgili meselede bir yanlışlık olmuş. Mesajlar hedef şaşırmış galiba. Boşuna gerilmişiz. Sorun halloldu:cat:
selam motorcular, güzel kazasız belasız gezmeler olsun
Alpciğim Metehan biraz takılmayı seven bir arkadaşımız, kırılacak insan deyil, sende öylesin takılmasına gerilme![]()