[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,geçen yıl olduğu gibi,bu yıl da,KOZAN belediye başkanı Sn.KAZIM ÖZGEN'in, ''KOZAN'ın kurtuluş haftası etkinlikleri'' çerçevesinde daveti var.ADANA-OSMANİYE-K.MARAŞ-HATAY-MERSİN-G.ANTEP'ten katılımların da olacağı bir etkinlik olacakmış.kısa bir şehir turunun sonrasında,nefis sac kavurma ikram edilecek.hazırlanacak ikram için,katılımcı sayısı isteniyor.geçen yıl katılan arkadaşlar bilirler.katılamayan arkadaşlarımız için,geçen yılın resimlerinin linki :
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ep-kadirli-mt-cilerin-kozan-da-bulusmasi.html
TARİH:30/5/2010
buluşma yeri:doğu tarafı MOLA tesisileri,
hareket saati:09.00

katılmak isteyen arkadaşlarım,lütfen bu listeye isimlerini eklesinler:
1-ben ve eşim,
2-k.cengiz ve gülden,
3-

eveeet,elleri göreliiim.:p

Cengiz Abi, Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 ----------

Metehan mıdır nedr bu adamın işi gücü yok mu acaba. Delilerle mi beraber olmuş bu? Ne boş adamdır ya. Saçmasapan profil mesajı göndermiş. Özel mesajda az bi miktar sövdüm. Doyamadım. La havle ve la guvvete.

Hayırdır :silent:

selam arkadaslar
cumartesi 22.05.2010 tarihinde eşimin erkek kardeşi evleniyor
yer bebekli kilise yanı yeni görgün dügün salonu tüm adana mt davetlidir

Aynı gün üst kat komşumuzun kızı evleniyor, onun için gelemiyeceğiz ama genç çifte mutluluklar dileriz :rendeer:

herkeşe iyi akşamlar,3 güngür köydeydim bugün akşam üstü geldim,yarın öğleden sonra tekrar gidicem pazar yedi yemeği var,

taziye dileyen arkadaşlarıma da teşekkür ederim.

Cengiz kardesim basin saolsun ... Allah rahmet eylesin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------

Arkadaslar '' Mehmet Emin OZEL '' Arkadasimiz ( R80 BMW ) vefat etmistir.
Arkadasimiza Allah'tan Rahmet , Kalanlarinda bassagligi diliyorum...

selam arkadaslar
yer bebekli kilise yanı yeni görgün dügün salonu tüm adana mt davetlidir
hayırlı olsun ..acep ayıp olmaz ise düğün YEMEKLİMİydi kardeş:bounce:malumun kendim ona göre karar vercemdeee:queen:

eveeet,elleri göreliiim.:p

benim elimi görmekmi isteyon:bounce:eek:zaman beni görmemezliğe ............:wiinkk:

İyi akşamlar millet

zaferim gürbüzüm hani nezaman bakcen naviye

Modelini yazmayı unuttuğun için bakamıyorum malesef :salut:

Aynı gün üst kat komşumuzun kızı evleniyor

İkisi evleniyor olmasın :silent:

Muzaffer ciğerim camlar için teşekkür ederim; zahmet oldu :rendeer:

Emin Özel ile 15 seneye varan tanışıklığımız vardı; sevdiğim saydığım bir insandı. Allah rahmet eylesin.

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.
emin beye allahtan rahmet,kalanlara sabır diliyorum.

Emin Bey' e Allahtan rahmet diliyorum. Allah yakınlarına sabır versin. Metehan Bey'le ilgili meselede bir yanlışlık olmuş. Mesajlar hedef şaşırmış galiba. Boşuna gerilmişiz. Sorun halloldu:cat:

İyi akşamlar arkadaşlar,
Yarin Mersin sahilinde balık yemeğe gidiyoruz, sonra sarnıçda tatlı var.
Buluşma MOLA da saat 10:30
Hareket saat 11:00
Gelmek isteyen varsa buyursun :cat:
MOLA da görüşmek üzere :mrgreen:

adaşım geliyordum fakat....................... için gelemiyorum .şimdiden sory......bu arada emin beyin vefatına çok üzüldüm.allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
şahane görünen bir güne günaydın ADANA MT'nin gezginci motorcuları.:mrgreen:
mersine gideceklere şimdiden iyi sürüşler,iyi eğlenceler diliyorum.:cat:

selam motorcular, güzel kazasız belasız gezmeler olsun

Metehan Bey'le ilgili meselede bir yanlışlık olmuş. Mesajlar hedef şaşırmış galiba. Boşuna gerilmişiz. Sorun halloldu:cat:

Alpciğim Metehan biraz takılmayı seven bir arkadaşımız, kırılacak insan deyil, sende öylesin takılmasına gerilme:)

selam motorcular, güzel kazasız belasız gezmeler olsun

Alpciğim Metehan biraz takılmayı seven bir arkadaşımız, kırılacak insan deyil, sende öylesin takılmasına gerilme:)

Abi kendisi sempatik bulduğum bir insandır. Ama şahsen tanımam etmem. Zaten anladığım kadarıyla mesajlar hedef şaşırmış. Görüştük kendisiyle bir karışıklık olmuş herhalde. Bende özel mesajdan biraz şeettiydim durumu bilmediim için. Olur böyle şeyler mühim değil. Kalpler kırılmasın:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar dostlar,taziyede bulunan tüm dostlara teşekkür ediyorum bu gün 7 siyde bitti döndük yuvaya

alpcim metehan iyi bir dostumdur yamuk yapmaz kimseye, bir sorunun varsa ben çözerim ciğerim, hayatı aşırı tiye alan bir arkadaşımdır benim gibi o yüzden iyi anlaşırız,

boracım benim yarın belli olu, filmler ne çıkacak ne çıkmayacak belli değil,cuma ankaraya gidebilirim o yüzden şimdiden erken

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.iyi haftalar,bol kazançlar olsun herkese.:cat:
kozan için liste hala oluşmadı, sayı isteniyor arkadaşlar.:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar