[Adana - MT]

Günaydın, Hayırlı işler, hayırlı kazançlar. Dün bir çoğunuzu otobanda gördüm. Gürsel abi köprünün altında yağmurdan korunmak için bekliyordu. Diğer arkadaşlarıda otoban çıkışında gördüm.
Bende dün akşam adanaya dönüşümde 140 km hızla giderken mola düzlüğünde Aracımın arka sol lastiği fırladı Nasıl oldu anlamadım Allah yüzümüze baktı usta manevralarla aracı sağ selamet sağa çekip durdurmayı başardım. Verilmiş sadakam varmış valla:cat:

Günaydın, Hayırlı işler, hayırlı kazançlar. Dün bir çoğunuzu otobanda gördüm. Gürsel abi köprünün altında yağmurdan korunmak için bekliyordu. Diğer arkadaşlarıda otoban çıkışında gördüm.
Bende dün akşam adanaya dönüşümde 140 km hızla giderken mola düzlüğünde Aracımın arka sol lastiği fırladı Nasıl oldu anlamadım Allah yüzümüze baktı usta manevralarla aracı sağ selamet sağa çekip durdurmayı başardım. Verilmiş sadakam varmış valla:cat:

Allah korumuş valla :cyclopsan Geçmiş olsun :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

Bakim motorumun çantalı halini beğenecekmisiniz, çantaları cumartesi günü motorumun rengine boyatım :cat:
IMG_0033.jpg

IMG_0034.jpg

günaydın arkadaşlar.iyi haftalar,bol kazançlar olsun herkese.:cat:
kozan için liste hala oluşmadı, sayı isteniyor arkadaşlar.:silent:

Bora abi,
Bu aralar seyahatim çok yoğun. Bu nedenle sanırım katılmam mümkün olmayacak. :pr:

Sevgili Yusuf,
Geçmiş olsun, sadakayı bol tut; Allah korumuş.

[
[/COLOR]Bakim motorumun çantalı halini beğenecekmisiniz, çantaları cumartesi günü motorumun rengine boyatım :cat:

Muzaffer kardeşim,
çantalar çok şık görünüyor. Keyifli sürüşler diliyorum:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

Bakim motorumun çantalı halini beğenecekmisiniz, çantaları cumartesi günü motorumun rengine boyatım :cat:
IMG_0033.jpg

IMG_0034.jpg

Bana pek hitap etmiyor ama çanta sevenler çok şık bulmuştur herhalde. Bu motosiklette çantasız birşeyler eksik gibi duruyor biraz. Çanta bütünlemiş gibi. Arkanın öne nazaran zayıf görüntüsünü(alçak ve öne göre dar kuyruk) kapatmış gibi geldi bana. Çantaları motorun rengine boyatma sebebin, çantaların virajda çizilmesiymiş abi bir rivayete göre. Doğru mu acaba?:cherry:

Muzaffer abi yan çantalar çok şık olmuş gerçekten güle güle kullan birde 3lü halinde resimlerini görürsek daha güzel olur :)

Bana pek hitap etmiyor ama çanta sevenler çok şık bulmuştur herhalde. Bu motosiklette çantasız birşeyler eksik gibi duruyor biraz. Çanta bütünlemiş gibi. Arkanın öne nazaran zayıf görüntüsünü(alçak ve öne göre dar kuyruk) kapatmış gibi geldi bana. Çantaları motorun rengine boyatma sebebin, çantaların virajda çizilmesiymiş abi bir rivayete göre. Doğru mu acaba?:cherry:

Aslına bakarsan bende çantalı motordan pek hoşlanmam ama uzun yolda lazım olacak diye motorumu bu hale getirdim, şimdide çok hoşuma gitti :cat: Beni tanıyan herkes virajlara nasıl girdiğimi bilir :bounce: bence bu konuda fazla söze gerek yok :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 ----------

Muzaffer kardeşim,
çantalar çok şık görünüyor. Keyifli sürüşler diliyorum:rendeer:

Yusuf abi teşekkürler, artık çanta sorunum kalmadı :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------

güzel olmuş,tekrar güle güle kullan.:cat:

Darısı olmayanlara :cat:

Kozan etkinliğine katılmıyacam, biliyorsun geçen sene talihsiz küçük bir kaza başıma gelmişti. Onun için artık böyle kalabalık etkinliklere katılmak istemiyorum :pale:

Adana İl Temsilcisi
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar muzo yoksa bende yokum o gaddar

IMG_0033.jpg

IMG_0034.jpg

çok güzel olmuş bence :cat:

perşemba günü mr çektirdim bel ağrılarım arttı,hani durum kötüyse angaraya gidecektim cuma günü,biraz fazla zorlamışım disklerin arası açılmış dedi,bugün filmleri aldım tohtura göstermeye gittim idi ameliyatlık bişey yok dedi rahatladım,onun için bazar günü gelebilirim dabi muzo da gelirsse:)

yaw arkadaşlar listemi mi uzuuuunnnnn yoksam yazmakmı zor bir türlü olmadı daha....sayı gerçekten önemli hepinize iyi akşamlar..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

bu arada cengiz allah rahmet etsin ne oldu bilmiyorum ama sanırım bir cenaze konusu oldu..

bora boşa kürek çekiyorsun canım.benide es geç istanbula gidiyorum.sana iyi geziler dilerim.kavurmayı yerken kulağımı çınlat:bounce::bounce:yusuf geçmiş olsun:rendeer:adaşım ben çantaları beğenmedim varmı itirazın KOMYON gibi olmuş renk tonu farklı gibi geldi:queen::queen:

IMG_0033.jpg

IMG_0034.jpg

hayırlı olsun muzaffer abi güle güle kullan...bizim askerliğimiz çoookk.biz daha okulu bitirecez sizlerin yaşına gelecez öyle büyük cc motor alacaz ohooo daha çok var.ama herangi bir gezinize katılmama engel bişe yok.şu an kullandığım cross motosikleti bi satim naked tarzı uzun yolda yormayan cinsten bi motosiklet almayı düşünüyorum.çünkü çoğunlukla takip ediyorum gezilerinizi çoğunlukla mersin taraflarına ve mersin sınırları içinde gezi yapılıor malum bende HATAY-Dörtyol dan katılacam her ne pahasına olursa olsun.sizinle en az bikere bile olsa uzun yol yapmak isterim.bikere arkadaşla mersine gittim motorumla çok yordu beni kerata.beklentilerime göre bir motosiklet alim ilk olarak senle irtibata geçecemmuzafferabi.ilk gezinize katıldığımda mümkünse mersin taraflarına gezi düzenleyelim birdaha gitmek isterim oralara çok sevdim orayı özellikle merkezi.sonraki gezilerde istediğiniz yere gidersiniz:queen:belli olmaz ilk sizinle yaptığım geziyi beğenirsem hep gelmeye çalışırım bellimi olur:mrgreen:bu arada gezi raporu nerede varda ben mi görmüom...:pale:

Günaydın Millet

Muzaffer ciğerim güzel boyamışsın ama ben siyah halini daha çok beğendim.

Bora abi hafta sonu Adana'da değilim, katılamayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar