Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hyosun ve s&t kanuni aynıki sağdece deponun üzerindeki yazı faklı. Birde Sahibinden.com da birsürü parçası var bana göre sıkıntı yok. Ben bu hafta Yağ, yağ fltresi, hava fltresi, buji , arka firen balata, ön firen balata değiştirildi. zincir temizliği yapıldı. yedek parca bulmada sorun yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------
Bende cbf 250cc , ybr 250cc , Hyosung 250cc arasında çok düşündüm ve hyosung aldım şimdi iyikide hyosung almışım diyorum.
peki yusuf abi adana da nerde bunun servisi var birde bu sahibinden.com daki parçaların olduğu sf nın linki varmı sende bi inceleme yapmam lazım da:mrgreen:tarz değişikliği yapıyorum cross tan naked e geçecem bu cbf,ybr modelleri istediğim kriterleri karşılamıyor kısmende olsa videolarını seyrettim hyo nun 180 km/h yapıor hız tutkunu değilim ama oda lazım bi yerde sonra az önce bahsettiğim modellerde arka fren kampana ve tek silindirli olmalarının verdiği bi yetersizlik var çift silindir daha çok güç demek.5 gün önce mersin turu yaptık arkadaşla hatay dörtyoldan çıktık gezdik geldik cross 80 i geçmiyor haliyle yoruyor insanı toplamda 500 km yol yaptık kimi yerde mersin-adana arası ve tersi yön adana-dörtyol arası otoban bom boş bi yerde hızlı gitmek gerek yoksa o yollar bitmiyor:queen: