[Adana - MT]

Gezi resimlerine şimdi baktım. Adana MT'ye yakışan bir gezi olmuş. Elinize sağlık. Bu arada K.Muzaffer'in göbeğine de maşallah demeli!!! Sırım gibi adamdı aklımda kaldığı kadarıyla. :)))) Bora hocam yeni motorunun rengine ben de hayran kaldım. Bu arada bu kadar ani bir geziye iyi organize olmuşsunuz. Muzaffer abi, Emre, Fuat usta, Cengiz, Gürsel... Helal olsun. Gezi resimlerini çeken ve espirili yorumlarıyla paylaşan Ethem'e de teşekkürler. Yusuf Ziya Hocam Böyle bir oğula sahip olduğun için gururlanmalısın.

Bizimki göbek kıştan kalma :mrgreen: gökhan hocam özledik seni be :rendeer:
Kısmet olursa çanakkale programımız olacak o zaman inşallah seninle biraraya geliriz :cat:

Adana İl Temsilcisi
Bora hocam yeni motorunun rengine ben de hayran kaldım.

teşekkürler gökhancığım.umarız sende ÇANAKKALE gezisine katılırsında biraz hasret gideririz.

Kısmet olursa çanakkale programımız olacak o zaman inşallah seninle biraraya geliriz :cat:

DUYURU
evet arkadaşlar.muzaffer kardeşimizin de dediği gibi,ÇANAKKALE'ye yapmayı planladığımız geziyi,dün arkadaşlarla konuştuk.ana hatlarıyla bazı şeyler netleşti ama yinede yeni fikirler ortaya çıkacaktır.
zamanlama:2 gün gidiş,2 gün geliş ve 4 gün ÇANAKKALE civarı gezi olarak planlandı.
tahmini çıkış tarihi:10.temmuz.2010 c.tesi
dönüş tarihi :17.temmuz.2010 c.tesi
gidiş-dönüş rotası,arkadaşlarla kararlaştırılacak.
konaklama:giderken-dönerken,varmayı planladığımız yerdeki öğretmenevleri ayarlanacak.(ayrıca çadırda kalmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır)
orada,konaklanacak yer de ayarlanacak ve şanlı tarihimizle ilgili detaylı bilgilerle bilgilenmek için,orada,bir turla anlaşılıp,minibüsle gezmeyi planlıyoruz.
bu duyuruyu şimdi yapmamdaki amacım ise;gelmeyi düşünen arkadaşlarımızın,işini/iznini şimdiden ayarlayabilmeleridir.katılım listesi,ilerleyen günlerde netleşecek.bilgilerinize.

Son düzenleme:
Gezi resimlerine şimdi baktım. Adana MT'ye yakışan bir gezi olmuş. Elinize sağlık. Bu arada K.Muzaffer'in göbeğine de maşallah demeli!!! Sırım gibi adamdı aklımda kaldığı kadarıyla. :)))) Bora hocam yeni motorunun rengine ben de hayran kaldım. Bu arada bu kadar ani bir geziye iyi organize olmuşsunuz. Muzaffer abi, Emre, Fuat usta, Cengiz, Gürsel... Helal olsun. Gezi resimlerini çeken ve espirili yorumlarıyla paylaşan Ethem'e de teşekkürler. Yusuf Ziya Hocam Böyle bir oğula sahip olduğun için gururlanmalısın.

Tesekkür ederim gökhan abi:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:31 ----------

teşekkürler gökhancığım.umarız sende ÇANAKKALE gezisine katılırsında biraz hasret gideririz.

DUYURU
evet arkadaşlar.muzaffer kardeşimizin de dediği gibi,ÇANAKKALE'ye yapmayı planladığımız geziyi,dün arkadaşlarla konuştuk.ana hatlarıyla bazı şeyler netleşti ama yinede yeni fikirler ortaya çıkacaktır.
zamanlama:2 gün gidiş,2 gün geliş ve 4 gün ÇANAKKALE civarı gezi olarak planlandı.
konaklama:giderken-dönerken,varmayı planladığımız yerdeki öğretmenevleri ayarlanacak.(ayrıca çadırda kalmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır)
orada,konaklanacak yer de ayarlanacak ve şanlı tarihimizle ilgili detaylı bilgilerle bilgilenmek için,orada,bir turla anlaşılıp,minibüsle gezmeyi planlıyoruz.
bu duyuruyu şimdi yapmamdaki amacım ise;gelmeyi düşünen arkadaşlarımızın,işini/iznini şimdiden ayarlayabilmeleridir.katılım listesi,ilerleyen günlerde netleşecek.bilgilerinize.

Bora abi dünkü sohbette hareket tarihi 3 temmuz cumartesi dönüş tarihde 10 temmuz kararlaştırıldı diye hatırlıyorum ben :silent:

Gökhan hocam,
Oğluma gösterdiğin tevvecüh için teşekkürler. İnşallah siz değerli büyüklerine ve vatana millete hayırlı bir evlat olup övgü ve takdirlere layıkiyetini sürdürür. Samimi sevgi ve saygılarımı sunarım.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

DUYURU

BORA ABİ,
GEZİ BAŞLANGIÇ TARİHİNİ BENDE 3 TEMMUZ OLARAK HATIRLIYORUM.
AY BAŞI OLMASI DAHA UYGUN DEĞİLMİ ?:cat:

Adana İl Temsilcisi
Bora abi dünkü sohbette hareket tarihi 3 temmuz cumartesi dönüş tarihde 10 temmuz kararlaştırıldı diye hatırlıyorum ben :silent:

BORA ABİ,

evet haklısınız ama daha sonra muzaffer beni aradı ve her ay başı yukarıya vermek zorunda olduğu bir rapor hazırlıyormuş ve 3'üne yetişmezmiş.o yüzden rica etti ama yine konuşuruz.

BORA ABİ,

Haklısın öyle konuşmuştuk, ancak eve geldiğimde iş ile ilgili bazı raporlar aklıma geldi o nedenle 3 temmuz bana uymayacaktır. Eğer sizede uyarsa 10 temmuz çıkış tarihimiz olursa benim açımdan daha uygun olur :wiinkk:

selam arkadaşlar:rendeer:

Günaydın arkadaşlar :cat:

Dün akşam çamlık kafe ile görüştüm bizleri ağırlıyacak yerleri ayarlıyorlar, yani herşey organize edildi :wiinkk:

muzafferim motorun hızlı ama sen yine yavaşsın:bounce:, ben orayı çoktan ayarlamıştım:) neyse yinede sağol:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,muzafferim teşekkürler ama ben hala çözemedim çamlığın yerini trpin ordamı,nargilenin ordamı yoksa geçen sene bir gitmiştik kapalı bir mekandı orasımı

hayırlı akşamlar cengiz abi. hangi çamın altında toplaşıyormuşuz desemde (trpin)senin ifadenle gripin dergibi ordamı toplaşıyormuşuz:queen:

hayırlı akşamlar fuatfazer01 ustam artıkın sende bir japoncusun ya daha ne diyelim niki de bir ara degiştirirsin abi :mrgreen::mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaf tayfunum idare et trip işte ya, meret şişede durduğu gibi durmuyor anlayan anladı zatiiii

Günaydın arkadaşlar....:rendeer:

Yarinki buluşma yerimizi biraz daha tarif edim. :wiinkk:

Beyazevlerdeki otoban girişine gireceksin, ancak otobana varmadan çamlığa sola dönüş var. Sola döneceksin dümdüz git çamlık kafeyi görürsün.:bounce:

Nasıl tarif ama :mrgreen: anlamayanlar için çarşamba akşamı telefonumu açık tutacam birde telefonla tarif ederim :p

İyi akşamlar arkadaşlar,
Benim Van seyahati yattı. Kısmetse yarın akşam görüşürüz.
Çamlıkta:)

Günaydın arkadaşlar....:rendeer:

Yarinki buluşma yerimizi biraz daha tarif edim. :wiinkk:

Beyazevlerdeki otoban girişine gireceksin, ancak otobana varmadan çamlığa sola dönüş var. Sola döneceksin dümdüz git çamlık kafeyi görürsün.:bounce:

Nasıl tarif ama :mrgreen: anlamayanlar için çarşamba akşamı telefonumu açık tutacam birde telefonla tarif ederim :p

Ciğerim üşenme, Google Maps'ten koy bir resim :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 ----------

Mustafa abi senin için bulduklarım;

8500107.jpg

01-044-1067-0_I_01.jpg

90886123561.jpg

90886123561a.jpg

selam arkadaşlar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 ----------

direksiyonu yükseltip, kamera aparatımı takacaksın zafer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar