[Adana - MT]

gel bizim burda cip takıyorlar, motorun performansı %50 artıyormuş...

İstiyorsan bende çıkma bir turbo var

mercedes den sonra bmw uğra performans filitre takalım

abi bi zahmet emniyete de ugra çıkma sirenle flaşörler var onlardan takalım trafikte öncelik tanırlar :bounce::bounce:

ne kübay mış be takan takana saygılar abi....

gel bizim burda cip takıyorlar, motorun performansı %50 artıyormuş...:p

vay centilmen kardeşim benim:cat: senin motora faydası olmamış ama öylemi:bounce:(hani toplantıda denemiştim de sanki zayıf gibi geldi bana:p :cherry: :queen:)

İstiyorsan bende çıkma bir turbo var :wiinkk:

motorun takacak bir yerini bulursan bana uyar zaferim:cat: :queen:

demirim gürselim ona binemeyende var,sonuçta seni balığa götürüyor işini görüyormu oda yeter illede sürat yapmak şart değil,zaten hız limitimiz belli 70-otobanda 80 senin motor bu hızıda yapıyorsa artısına gerek yok be ciğerim,

mütevazi abim benim:) sağolasın abi:rendeer: ben aslında başka bir balıkçı motoru buldumda oda vermeye naz ediyor:cherry:( baş harfi M:cherry:)

mercedes den sonra bmw uğra performans filitre takalım

bmw ye faydası oluyormuki fuatım:queen:

abi bi zahmet emniyete de ugra çıkma sirenle flaşörler var onlardan takalım trafikte öncelik tanırlar :bounce::bounce:

ne kübay mış be takan takana saygılar abi....

:queen: sonra bide ceza yiyelim delmi:mrgreen: zamanında devletin kabanını giyiyorum diye karakolda Allaanı seven çarptı:p:queen: sağol devletin bişeyini kullanmıyorum:rendeer:

son hatırlatma
ben bu kübayla çakma hyosunglu çakma adaşımı sollarım::koop:: ::deliir:: ::dalga::
::biggrinn::biggrinn::biggrinn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 ----------

demirgursel, osmx+

osmanım en güzel geceler olsun:rendeer:

Günaydın arkadaşlar. Amin... Bora abi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 ----------

ben bu kübayla çakma hyosunglu çakma adaşımı sollarım

Bence de kirwe boşver r6 kawasaki yi .

Günaydın arkadaşlar...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:03 ----------

Günaydın arkadaşlar. Amin... Bora abi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 ----------

ben bu kübayla çakma hyosunglu çakma adaşımı sollarım

Bence de kirwe boşver r6 kawasaki yi .

:mrgreen::mrgreen::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 ----------

vay centilmen kardeşim benim:cat: senin motora faydası olmamış ama öylemi:bounce:(hani toplantıda denemiştim de sanki zayıf gibi geldi bana:p :cherry: :queen:)

motorun takacak bir yerini bulursan bana uyar zaferim:cat: :queen:

mütevazi abim benim:) sağolasın abi:rendeer: ben aslında başka bir balıkçı motoru buldumda oda vermeye naz ediyor:cherry:( baş harfi M:cherry:)

bmw ye faydası oluyormuki fuatım:queen:

:queen: sonra bide ceza yiyelim delmi:mrgreen: zamanında devletin kabanını giyiyorum diye karakolda Allaanı seven çarptı:p:queen: sağol devletin bişeyini kullanmıyorum:rendeer:

son hatırlatma
ben bu kübayla çakma hyosunglu çakma adaşımı sollarım::koop:: ::deliir:: ::dalga::
::biggrinn::biggrinn::biggrinn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 ----------

demirgursel, osmx+

osmanım en güzel geceler olsun:rendeer:

Şakaya bir yana bırakalımda, amaç işini görmesi değilmi :bounce: boşver hızı işini görüyorya sen ona bak :wiinkk:

motorumu satıyorum . yamaha dragstar classic 2006 model

halen adanada bulunan motorumun satışı için son 1 hafta. 14.000 km. de olup tüm bakımları ankara kuruçayırlı daha sonra da Metin Ustada yapılmıştır. Lastikler 5.000 km. dedir. bir defa düşen motorda boya hasarı yoktur.koruma demirinde çizik vardır. üzerinde ilave havalı korna, 2 adet sis lambası,sisy bar,sosis çanta ve iki adet yan çanta (deri ve su geçirmez),hıghway havk açık eksoz bulunmaktadır. Ön cam bağlantı noktalarında çatlak vardır. Ayrıca çok az kullanılmış olan orjinal eksoz da verilecektir. 20.10.2010 tarih
ine kadar satamadığım takdirde,Ankaraya götürecek ve 0 km. Honda Shadow 750 ABS li ilşe takasa gireceğim. Fiyat 12.000 TL .ilgilenenler için GSM :: 0 555 6543157

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,keyifler gıcırmı millet,yarın hava iyi olursa ademin ordamıyız başkanım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boşverilirmi kirvem:bounce: kışa doğru er6n yada f bu sefer:)

helal be gürsel abi al bidene bak keyfine... :p

tabi canım.iş görüyor tabiki.ama illaki büyük makina:cat:

bende aynı kanıdayım imkanın elveriyorsa neden büyük cc olmasın ki:mrgreen:benm imkanım olsa bırak büyük cc sahibi olmai dörtyol'dan gezilere katılırım be abii ama işte maddi imkansızlıklar işte oda olur inşallah az kaldı zaten çok yakında gezilere aktif olrk katılmaya gayret etcem:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar