gunaydın...........
muzaffer abi hayırlı ugurlu olsun.
kardeşim benim, tekrardan hayırlı olsun:rendeer: topcase li motor keyfine başladın artık, pazar alışverişine bile motorunla gidersin:mrgreen:
sağolasın kerdeşim benim:rendeer:, bizim motorcular vefasız:salut: ne arayan var ne soran, motoruda sattık ya daha hiç pas vermezler
belki inanmazsın ama dün karataşa elimde oltalarım, sırtımda çantam, yemlerim elimde poşette dolmuşa binip balığa gittimhemde tek başıma, av yerine kadar 20 dk civarıda yürüyerek hemde:bounce: gecede uykum gelince kömürümü yaktım yanına yıldız yorgan altında mis gibi uyku çektim:cat: tavsiye ederim:queen:
yada senin gibi değerli bir arkadaşım motorunu verirse bir dahaki sefere dolmuş eziyeti çekmeden rahat gider gelirim, nede olsa topcasede var, tam balıkçı motoru almışsın:queen: :queen: :queen:
:queen:
günaydın arkadaşlar.
artık havalar düzeldi,yarın akşam ademin oradayız haberiniz olsun.
Bu da güzel haber :cat: peki değişiklik yapıldımı :silent: aksi taktirde ben gelmem :mrgreen:
Kayda değer seviyede çim teması yaşadım bugün, İso da şahit oldu duruma, herkeşe tavsiye derim. Biraz bacak arısı var. Kafanız bozukken ve alkolüyken motora binmemenizi tavsiye ederim. Sağlam bi esmer vardı komple motorla ayağına kapanmış olduk, çimli zeminde artçı da varsa kafa da iyise aman ha:mrgreen:
Zeka küpü Sencer abinin yamuk öndüzenli motoru belki düzelmiştir çime kapanınca kendime gelince test edicem herkese selam olsun:queen:
Kayda değer seviyede çim teması yaşadım bugün, İso da şahit oldu duruma, herkeşe tavsiye derim. Biraz bacak arısı var. Kafanız bozukken ve alkolüyken motora binmemenizi tavsiye ederim. Sağlam bi esmer vardı komple motorla ayağına kapanmış olduk, çimli zeminde artçı da varsa kafa da iyise aman ha:mrgreen:
Zeka küpü Sencer abinin yamuk öndüzenli motoru belki düzelmiştir çime kapanınca kendime gelince test edicem herkese selam olsun:queen:
Muzaffer Bey kardeşim yeni motorun çok güzel kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.ama sanki rase den vazgeçmişin gibi arkada bulunan çanta hız keser gibi güle güle kullan.
İyi dilekleriniz için gönülden teşekkür ederim. Öyle tatlı düştüm ki Allah herkese böyle düşmek nasib etsin. Ahmet Abinin dediği gibi asfalta göre o kadar yumuşak ki. Hafif bacağım kolum falan ağrıdı tabi ama mühim bişiy değil zaten çok yavaş düştüm. Çimde arkayı kaydırırken, karanlıkta önümdeki tümseği farkedememişim, hop diye zıpladım, arkamda da bi eleman vardı. O da zıpladı ama biraz yan indi , o yan inince bende düşük hızda dengeleyemedim, kafa da iyi olunca, acaip de uykum geldiydi. Kaskı çimlere doğru uzatıverdim:mrgreen:.
Sonra kalkarken baya güldük tabi, düşmenin böyle eğlenceli olabileceğini düşünmezdim. Enduroya mı geçsem ne yapsam bilemedim. Ufak tefek ağrıları da olmasa cidden çok eğlenceli. Motoru aldığımdan beri motosikletle böyle eğlenmemiştim. E tabi motor alışık sahibi alışık:queen:
Sevgili Yusuf Abi, enduroları eskiden severdim. Artık değil. Cross ve supermotolarla hala arada ilgilenirim. Ama TA, AT, vb gibi çift silindir rahat makinelere henüz hazır değilim. Belki bir 10yıl sonra![]()
usta tam sana göre elimde bir cross var.bende cross tan bıktım naked e geçecem hayırlısıyla.kırmızı renkli zongshen gy 200 2006 model,hiçbir borcu kazsı belası yok yan yattı çamura battı olayı yok bakımı zamanında yapılor güzel bir cross.benden hatırlatması ilgilenirsen eğer:cat:ulaşmak istersen özelden mesaj atabilirsin...tüm adana mt ii geceler haa bu arada sevgili muzaffer abi ve demirgürsel abimede burdan slm larımı iletiyorum.:rendeer:..sizin yeriniz bende ayrı.MT konusunda bana yardımcı olduğunuz ve bi ayrıca samimi ilginizden dolayı tekrar teşekkür ederim:cat:
Muzaffer abi Maşallah Motorun çok güzel. Darısı Bana abi, Bana![]()