[Adana - MT]

Şok şok şok. Flaş flaş flaş. 14-04-08 tarihinde üye olmuş bir üye, bir başka üyeye "b....nu çıkarmada" dediiii. Dedii. Dedii. Üstelik bu üyenin 2.879 adet mesaj yazmış olduğu tespit edildi. Adana Mt bu haberlerle çalkalanıyoréé. éééé éé

Bunu yaparken forumun 1.2.14. nolu kuralını da çiğnemiş oldu.

Sansürlenerek te olsa küfür, argo terim, maksadı aşan benzetme, sataşma, tartışma çıkarıcı söz, aşağılama vb. içerikler mesajlarınızda bulunamaz. Tehdit etmek, küfretmek, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu mesajlar ile din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak, davranışlarda bulunmak yasaktır. MT forumlarının en belirgin özelliği kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar,gidin gezin aççık yol yapın kurt dökün,benim malesef işim var amirimin evine gidicem,yarında köydeyim şansımı fukayım artık resimlerden avunuruz herkese şimdiden hayırlı yolculuk allah tekerinize zeval vermesin

Şok şok şok. Flaş flaş flaş. 14-04-08 tarihinde üye olmuş bir üye, bir başka üyeye "b....nu çıkarmada" dediiii. Dedii. Dedii. Üstelik bu üyenin 2.879 adet mesaj yazmış olduğu tespit edildi. Adana Mt bu haberlerle çalkalanıyoréé. éééé éé

Bunu yaparken forumun 1.2.14. nolu kuralını da çiğnemiş oldu.

Sansürlenerek te olsa küfür, argo terim, maksadı aşan benzetme, sataşma, tartışma çıkarıcı söz, aşağılama vb. içerikler mesajlarınızda bulunamaz. Tehdit etmek, küfretmek, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu mesajlar ile din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak, davranışlarda bulunmak yasaktır. MT forumlarının en belirgin özelliği kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir.
Son süzün bumu ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------

herkeşe iyi akşamlar,gidin gezin aççık yol yapın kurt dökün,benim malesef işim var amirimin evine gidicem,yarında köydeyim şansımı fukayım artık resimlerden avunuruz herkese şimdiden hayırlı yolculuk allah tekerinize zeval vermesin

senin adına üzüldüm.....:)

Madem öyle o zaman yazıyorum

DÜZELTME
Pazar Günü
Buluşa yerimiz : Mola
Buluşma saatimiz: 9:45
Hereket saatimiz: 10:00
Gidilecek Yer : Mola tesisinde karar verilecek

Çoğunluk nereye karar verirse :cat: oraya gidilecektir :cherry:

Şimdilik katlımcılar:
-Eşim ve ben
-Gürsel ve eşi
-Yusuf abi
-Mustafa abi ve eşi
-Bora ve ???
-HAYDUT(YÜKSEL)(BELKİİ)

Katılmak isteyen isimini ilave etsin :bounce:

Babam gelirmi bilmem ama ben belki gelmicem başka yere gıtmeyı düşünüyorum:mrgreen:

Son süzün bumu ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------

)

Süzüm süzüm süzülerek:queen: huzurlarınızdan ayrılıyorum(şimdilik). Bu arada senin motoru Ustanın orda görmüştüm hayırlı olsun deme fırsatım olmadı Abi. O sıralar foruma pek giremiyordum. Güle güle kullan, kazasız belasız. İnşallah eşinle beraber, motoru alma amacına uygun rahat ve konforlu geziler yaparsınız.

Adana İl Temsilcisi
7 MART/KADİRLİ'NİN KURTULUŞU ETKİNLİKLERİ'nde,çektiğimiz fotolardan birazı.emeği geçen,hazırlayan,katılan tüm arkadaşlarıma,ADANA MT.adına teşekkür ediyorum.

dsc1020.jpg

DSCN7567.jpg

DSCN7570.jpg

DSCN7572.jpg

DSCN7574.jpg

DSCN7576.jpg

DSCN7577.jpg

DSCN7579.jpg

DSCN7580.jpg

DSCN7581.jpg

DSCN7592.jpg

DSCN7591-Kopya.jpg

DSCN7595.jpg

DSCN7596.jpg

DSCN7597.jpg

DSCN7598.jpg

DSCN7599.jpg

DSCN7600.jpg

DSCN7602.jpg

DSCN7601.jpg

DSCN7603.jpg

DSCN7606.jpg

DSCN7608.jpg

DSCN7613.jpg

DSCN7614.jpg

DSCN7616.jpg

DSCN7617.jpg

DSCN7618.jpg

DSCN7619.jpg

DSCN7624.jpg

DSCN7625.jpg

DSCN7626.jpg

DSCN7627.jpg

DSCN7629.jpg

DSCN7631.jpg

DSCN7633.jpg

DSCN7636.jpg

DSCN7637.jpg

DSCN7638.jpg

DSCN7639.jpg

DSCN7640.jpg

DSCN7641.jpg

DSCN7642.jpg

DSCN7643.jpg

DSCN7646.jpg

DSCN7647.jpg

DSCN7648.jpg

DSCN7650.jpg

DSCN7651.jpg

DSCN7652.jpg

DSCN7654.jpg

Son düzenleme:
Madem öyle o zaman yazıyorum

DÜZELTME
Pazar Günü
Buluşa yerimiz : Mola
Buluşma saatimiz: 9:45
Hereket saatimiz: 10:00
Gidilecek Yer : Mola tesisinde karar verilecek

Çoğunluk nereye karar verirse :cat: oraya gidilecektir :cherry:

Şimdilik katlımcılar:
-Eşim ve ben
-Gürsel ve eşi
-Yusuf abi
-Mustafa abi ve eşi
-Bora ve ???
-fazarr muzaffer ve eşi
-*HAYDUT*(bensız gezımı olur:mrgreen:)

Katılmak isteyen isimini ilave etsin :bounce:

yarın nereye gdiyordukkk

herkese hayırlı hafta sonları herkese şimdiden afiyet olsun benim yerimede yiyin ben arayan en yakın cepten ulaşsınlar selamlar herkese :rendeer:

Süzüm süzüm süzülerek:queen: huzurlarınızdan ayrılıyorum(şimdilik). Bu arada senin motoru Ustanın orda görmüştüm hayırlı olsun deme fırsatım olmadı Abi. O sıralar foruma pek giremiyordum. Güle güle kullan, kazasız belasız. İnşallah eşinle beraber, motoru alma amacına uygun rahat ve konforlu geziler yaparsınız.

Sağol kardeşim, allah daha iyilerine sana nasip etsin :cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------

yarın nereye gdiyordukkk

hayırdır fikrinmi değişti :p:p:p

Nolduuu Ben Belkı Gelırım, Baska Planlarım Var Falan Filan Dıyordunnn:mrgreen: :queen::queen:

hala başka planlarım var maşallah herkez beni sevdiği için 2 tarafada açık kapı bırakıyorum:) yani gelip gelmemem sabah belli olucak. birde beni satmayan insanlarla gdıyorum canım:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------

Sağol kardeşim, allah daha iyilerine sana nasip etsin :cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------

hayırdır fikrinmi değişti :p:p:p
biraz amca:) ben nereye gidiceginizi ögrenim ki ona göre davrancm:mrgreen:

hala başka planlarım var maşallah herkez beni sevdiği için 2 tarafada açık kapı bırakıyorum:) yani gelip gelmemem sabah belli olucak. birde beni satmayan insanlarla gdıyorum canım:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------

biraz amca:) ben nereye gidiceginizi ögrenim ki ona göre davrancm:mrgreen:

Gideceğimiz yer mola da belli olacak ama sanırım mersinde balık yemeğe gidiyoruz :bounce:

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.nin kurtlu motorcuları.hadi kalkıııın.hava ampul gibi.:queen:
ben ve eşim geliyoruz.

Son düzenleme:
Günaydın. İyi geziler Farınızda, Yolunuzdaaçık olsun. Aman Yavaş Sürün Radara girmeyin. :p:cat:

Günaydın ahali :rendeer: hadi bakim hava çok güzel :cat: Gününz şen ve güzel geçmesi dileğimle MOLA da buluşmak üzere :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar