[Adana - MT]

Ümit hocam başınız sağolsun.

yarın hava güneşli görünüyor Kadirli ye gelirseniz yağmur yok gibi

haritatahmingun3.png

Yakın bir yere acil gezisi gelen varsa bana telefon açsın. 45dk-1 saate, Güneşle beraber Mersin, Karataş-Yumurtalık,İskenderun vs gibi biyere doğru yola çıkacaz.

Yakın bir yere acil gezisi gelen varsa bana telefon açsın. 45dk-1 saate, Güneşle beraber Mersin, Karataş-Yumurtalık,İskenderun vs gibi biyere doğru yola çıkacaz.

usta ben şimdi kadirliden geldim ama yola doymadım hani bu tarafa gelirsen yani ceyhana yumurtalığa falan gideriz :)

Süper Moderatör (BBRR)
DUYURU
arkadaşlar,az önce aldığım habere göre,arkadaşımız ÜMİT'in babası,bu sabah,vefat etmiştir.bilgilerinize.

kendisine ve ailesine,buradan başsağlığı,kalanlara sabırlar diliyorum.

Ümit kardeş başın sağolsun ..

Merhuma Allahtan rahmet sizlere sabır versin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,kimsecikler yok gibin elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın,

şeftali:p

ben bu gün akşama kadar mersindeydim :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------

herkese iyi akşamlar,kimsecikler yok gibin elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın,

şeftali:p

eve geliymmi:cherry:

Mesajı yazdıktan sonra baktım baya bi geç olmuş. Zaman kaybetmeden hemen yola çıktık. Çatalan tarafına gidip arka taraflarda dolandık biraz. Mertka ve Cengiz başka bi zaman gezeriz artık.:cat:

armut armutttt..doktorummmmmm gökhanımmm canım seni çok özledim seni mumla arıyorum canım arkadaşım:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaf muzaffer abi ben şeftali demiştim,gökhan hocam ortaya çıksın diye ama oda habire alttan okuyor,

çenkis bu saatte gelme,yarın işe gidicem ve biramda bitti zatiiii:p

Mesajı yazdıktan sonra baktım baya bi geç olmuş. Zaman kaybetmeden hemen yola çıktık. Çatalan tarafına gidip arka taraflarda dolandık biraz. Mertka ve Cengiz başka bi zaman gezeriz artık.:cat:

inşallah başka zaman artık o taraf harikulade yahu ara ara gidip turluyorum oraları:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar