[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.
ümit arkadaşımızın babasının cenazesi,saat 9.30 da adli tıp tan alınıp,evine getirilecek,saat 10.00 da da evinden asri mezarlığa defnedilecektir.bilgilerinize.

ümit kardeşim,
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlara sabır ve hayırlı uzun ömürler versin. Il dışında olduğum için katılamıyorum, özür dilerim.

Ümit kardeşim başın sağolsun. Babasını yıllar önce kaybetmiş biri olarak hissettiklerini anlayabiliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Siz ailesine de sabırlar versin.

Başın sağolsun. Allah Geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Mekanı cennet olsun inşallah.

ümitim başın sağolsun, daha dün gibi hatırlıyorum kahkahalarla güle oynaya muhabbet ettiğimizi:salut: :salut: :salut:
dün gece 11 civarında haberim oldu, sabahta 07 de evden çıktım işe, mesaide vardı yeni geldim daha cenazeye katılmayı çok isterdim, katılamadığım için özür dilerim:pale:
Allah sanada annenede sabırlar versin, mekanı cennet olsun

Ümit kardeşim başın sagolsun,Allah (cc) kalanlara sabır versin...

Herkese selamlar.Ben işim gereği İstanbul'a yerleştim.Motosikletimi de sattım malesef :(( Bu sebeb ile toplantılara ugriyamıyorum,sizlerede söyliyemedim apar topar gittim sakın bizi unuttu diye düşünmeyin.İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına yolu geçen herkesi beklerim.Kendinize cok ama cok iyi bakın tekrar aynı yolda tekerlerimizin düz basması dilegi ile Hoscakalın...

Mersin İl Temsilcisi
Ümit kardeşim, başın sağolsun...

07/03/2010 tarihinde kadirliye giden var mı sizden? sanki hep doğu grubu katılım yapacakmış gibi algıladım da...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yarınki geziye katılamıyorum,motorum hala tamirde gidenlere iyi eğlenceler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar