[Adana - MT]

Tüm Adana MT'nin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılın sizlere mutluluklar getirmesini dilerim.
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

İyi seneler. Bol kazançlı sağlıklı, mutlu bir yıl diliyorum. ( seneye görüşürüz artık ) :)

Tüm Adanalı Arkadaşların Yeni Yılda Sağlık,Para,Şans,Huzur,Sevgi ve Benzeri Güzel Tatları Doyasıya Yaşaması Dileğiyle :rendeer::rendeer:

tüm motosiklet sevdalılarının yeni yılını kutlar sağlıklı mutlu kazasız belasız bir yıl daha geçirmelerini dilerim
ve bana göre 2009 un en çılgın mturcularını taktim ederim:cherry:

23779copy.jpg

:queen::queen::queen::queen::rendeer::queen::queen::queen::queen:

Tüm adana mt ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.

2010 yılında aileniz ve sevdiklerinizle bir arada sağlıklı huzurlu ve bol kazançlı bir yıl temenni ediyorum.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nan çenkis ne ettin öyle leyn travolta ben olacaktım uleeyynnn

Tüm motosiklet camiasının yeni yılını en içten dileklerimle kutlar 2010 yılının herkes için sağlık,mutluluk,huzur,para ve kazasız geçmesini temennni ederim.

BU YENİ YILIMIZA GİRİŞİMİZİN SAAT-İ AREFESİNDE İYİ DİLEKLERDE BULUNAN TÜM ARKADAŞLARIMIZA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
TÜM GÜZELLİKLER SİZLERİN OLSUN, VE BU YENİ YILDA DİLERİMKİ HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN:rendeer:, bide benzine gelecek zam sizlere gelsin:queen:
(Sevdiklerinizle beraber nice mutlu yıllara inşallah...):)

beter böcek o nasıl iyi dilek,benzine gelen zam sizlere gelsin sana gelmiyormu yani sende motorcusun,sıradaki şarkı size gelsin gibi:p

beter böcek o nasıl iyi dilek,benzine gelen zam sizlere gelsin sana gelmiyormu yani sende motorcusun,sıradaki şarkı size gelsin gibi:p

:mrgreen:hahahaaa vallaa doğru söyledin abi yaa, dedim kendimi düşünüp bencillik yapmış olmayim dedim; hem zaten benim zamda mamda gözüm yok aabi, benim hesabıma ay sonunda fazla para yatsın yeter:queen:

abi bizim iş serbest biliyorsun, maaşa değil, işe dayalı, biz alamıyoz bari dedim abilerimiz alsın fenamı:p

bu arada ben öyle abilerime sıradaki şarkıyı markıyı armağan etmem aabi! Sıradaki şarkıyı armağan etmek sıradanlık olur ve sıradaki şarkılar sıradan insanlara armağan edilir!
meselaa zamaanında ilkokuldaki sıra arkadaşımıza falan:queen:

Buda abilerime gelsin, sıradan değil, yüreğimden gelsin....

http://www.izlesene.com/video/muzik-zeki-muren-gozlerin-doguyor-gecelerime-damar/1106872

Tüm MT alilesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar , mutluluk sağlık ve başarı getirmesini dilerim...

herkese iyi akşamlar nerde bu millet nerde bu mt ciler herkes kayıp,yoksa hala yılbaşı kutlamaları devammı ediyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar