ares01 özel mesajlarını kontrol et.
sevgili ELİNT et değil.edermisin.sanal ortamda nasıl üslup kullanmanız gerektiğini; herkesten daha çok dikkat etmeniz gerekir kanısındayım.
Son düzenleme:
ares01 özel mesajlarını kontrol et.
sevgili ELİNT et değil.edermisin.sanal ortamda nasıl üslup kullanmanız gerektiğini; herkesten daha çok dikkat etmeniz gerekir kanısındayım.
Kural ihlali vardı o nedenle konu silindi.Gerekli açıklama ares'e özel mesaj yoluyla yapıldı ve kurallara uygun olarak tekrar konu açılabilecegi söylendi.. Yani aynı hatayı yapmamak kaydıyla yeniden konu açabilir.
Bu arada kural ihlalinide söyleyim.Bilindigi gibi 7.2 maddeye göre gezi fotoğraflarının max. boyutu 640x480 olmalıdır fakat aresin yükledigi fotoğrafların boyutu 1200 civarıydı. Bu nedenle konu silindi. Daha öncede bu gerekçeyle onlarca arkadaşın konusu silindi .Konu açarken bu 7.2. maddeyi göz önünde bulundurmak gerekiyor.Aksi durumda forum kurallarını bir tarafa bırakın üyelerimiz yüksek çözünürlüklü fotoların yüklenmesini konuda dakikalarca bekliyor.Uygulamanın bukadar sert olmasının nedenide bu.
Gezilerin devamını bekliyoruz tabiki fotoğraf boyutları 640x480 olarak![]()
Bora bey,
Hafta sonu gezisine katılmama nedeninizle alakalı olarak; Motorum kirlenir onun için gelmiyorum gibi bir mazeret ifade ettiğiniz söylenmişti. Şayet neden buysa dönüşte ben zevkle yıkardım, aman birdaha bizi bu tip sebeplerle sohbetinden mahrum etme lütfen.![]()
Günaydın arkadaşlar, hayırlı işler, bol kazançlar.
Bora bey,
Hafta sonu gezisine katılmama nedeninizle alakalı olarak; Motorum kirlenir onun için gelmiyorum gibi bir mazeret ifade ettiğiniz söylenmişti. Şayet neden buysa dönüşte ben zevkle yıkardım, aman birdaha bizi bu tip sebeplerle sohbetinden mahrum etme lütfen.![]()
yaf ne alaka hakan kebap evi,hani cengiz çay evi kapandımı aşkolsun sıkıldınızmı yoksa benden küstüm:salut:ben gelmiyom