[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaf ares ebatını büyük atmış elintde haklı olarak silmiş onu ancak pc ye atıp resize etmek lazım yoksa harbiden yalan olcek,oğlum niye aramadın leyn yarın evdeyim
isteyen gelir isteyen kebap ymeğe gider ne alakaysa

iyi akşamlar Adana MT. Bugüne ait bendeki fotoğrafları birazdan paylaşıyorum haberiniz olsun!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etk...raji-tereyagda-tavuk-gezisi-fotograflari.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------

Foto operasyonu tamamdır, bilginize!

Gezi fotoğrafları tekrar yüklendi.

http://www.motosiklet.net/forum/etk...ayla-kadincik-baraji-gezisi-fotograflari.html

DUYURU:

Arkadaşlarımızın isteği üzerine benim yazmam söylendi.

üfüüüürrrrrrrrrr:p niye ciğerim özelliğin neydide sana özellikle yaz dediler:queen:

yaf ne alaka hakan kebap evi,hani cengiz çay evi kapandımı aşkolsun sıkıldınızmı yoksa benden küstüm:salut:ben gelmiyom

valla 16:24 çalışıyorum yoksa ne çay içerdik:mrgreen: :cat:ne mavra dönerdik

Bende cengiz çayevine gideceğim.

yarasın gardaşlarıma
:queen:

teşekkürler mehmetim:) motor gitti motorcu kardeşliği bitti:p öylemi, hiç siteyede takılmıyon

Günaydınlar millet...gezi resimlerine baktım bayaa güzelmiş iyi eğlenmişsiniz neysee bir daha sefere bende gelirim artık:p
Akşam Cengiz çay bahçesine gidiliyormuş ne güzell :)Yarın yeni yıl planları neler acaba:silent:

üfüüüürrrrrrrrrr:p niye ciğerim özelliğin neydide sana özellikle yaz dediler:queen:

valla 16:24 çalışıyorum yoksa ne çay içerdik:mrgreen: :cat:ne mavra dönerdik

yarasın gardaşlarıma
:queen:

teşekkürler mehmetim:) motor gitti motorcu kardeşliği bitti:p öylemi, hiç siteyede takılmıyon

Günaydın arkadaşlar,
Olurmu Gürsel abi, motorlar gider gelir dostluk baki kalır. Bu site bizi biraraya getirdi ihanet etmem sadece işim çok yoğun...:rendeer:

herkese iyi akşamlar,
korkutum sağol sana ve uğuruma da hayırlı işler dilerim,

demedi demeyin akşam ekibin bir kısmı bizde,haberim yok internete girmedim anlamam aha buraya yazıyorum dileyen gelir,çekirdek getirmemek şartı ile:mrgreen:

Bora abi,Endurocu abi,Çelik ve Demir abi günaydın İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.:rendeer:
Günaydın Adana Mt.:rendeer:

sanada iyi uykular olsun korkut dostum(yeni işten geldim, bu saatte anca bu denir):rendeer: görüşmek dileğimle
Olurmu Gürsel abi, motorlar gider gelir dostluk baki kalır. Bu site bizi biraraya getirdi ihanet etmem sadece işim çok yoğun...:rendeer:

zaten ne zaman lokma işi olsa aklıma sen, özden ve suat geliyor:queen:aman irtibatı koparmayalım:rendeer:

demedi demeyin akşam ekibin bir kısmı bizde,haberim yok internete girmedim anlamam aha buraya yazıyorum dileyen gelir,çekirdek getirmemek şartı ile:mrgreen:

hepinize iyi eylenceler arkadaşlar, o saatte işyerinden servise biniyor olacağım:salut:

sağolasın korkut kardeş, sana ve uğurapay abime iyi geceler.:rendeer:

ooooooooooooo:cyclopsan adaşımda gelmiş
aferin gelişme var:cat: yazmayı öğreniyorsun artık:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------

adaşım firmalar yılbaşı promosyoonu yapıyor, gel sana ve mehmete saç ektirelim kurtulun şu kellikten.istermisin canım adaşım:cherry:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlarım.

:rendeer:TÜM ADANA MT'NİN YENİ YILINI KUTLAR,2010'UN,HEPİMİZE,SAĞLIK,SIHHAT,BAŞARI,HUZUR GETİRMESİNİ DİLİYORUM.:rendeer:

Cengiz abi akşamki misafirperverliğin ve senin kadar sıcak çaylar için tekrar teşekkürler.

HEPİNİZİN YENİ YILINI KUTLAR, 2010 YILINDA TÜM DİLEK VE BEKLENTİLERİNİZİN GERÇEKLEŞMESİNİ DİLERİM.:rendeer:

Tüm Adana mt ailesinin yeni yılını kutlarım...

2010 yılının hepinize saglık, mutluluk, huzur, sevgi ve para getirmesini dilerim.yeni yılda da tekerlerimiz daima düz bassın :)

DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM ADANA MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:​

Yeni yılınız Kutlu olsun Adana MT. Yeni yıl hepinize saglık mutluluk ve bol kazanc getirsin.

Adana MT tüm üyelerinin Yeni Yılını Kutlar,Sağlıklı,Huzurlu,Mutlu,KAZASIZ günler temenni ederim.Eray

2009 yılın son gününde Adana MT ye merhaba :cherry:

2009 Yılına göre Yeni Yılınız Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu,Kazasız, Başarılı ve Bol kazançlı olması dileğimle....::sorcerer::fool::::xs22::::152::::152::::152::

2008 yılının son saatlerini geçiriyoruz 2008de çok şükür hepimiz eğlendik gezdik yedik içtik herşey çok güzeldi dostluklar çok güzeldi aramızda hiçbir kötü olay yaşanmadı umit ediyorumki 2009 yılı 2008 yılından daha eğlenceli daha güzel geçecek çünkü bu güzellikler bizlerin içinde mevcut ve bu güzellikleri dışa vurmaktan hiçbirimiz çekinmiyoruz tüm motorcu dostlarımın yeni yılını kutluyorum yeni yılda herşeyin gönlünüzce olması dileklerimle büyüklerime saygı küçüklerime sevgilerimle esen kalın AHMET ALANÇ

bu yılda aynı dilekleri diliyorum :))

yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar 2010 da hayallerimize çabucak kavuşmak dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar