Cümleten Günaydın Adana Mt.İyi Güzel hayırlı bir hafta geçirmeniz dileğiyle.:rendeer:
Arkadaşlarım isimlerinizi ayrıca bilmediğim için nicklerinizi kullanarak hitap etmek durumunda kalıyorum.
Günaydın demenin saati geçmiş olsada işlevi geçmemiştir olarak düşünüp neticede gün bitmediği için günaydın demek yinede yeridir diyorum:mrgreen:
hoş geldin diyen ADANALI ve ZİON01 abilerimize,
ayrıca hoş geldin demeyip te günaydın PTT emektarları diyipte bizide bu genellemenin içerisine sokan AZGÜRBÜZ abimize ve tüm adana mt takımına benden de GÜNAYDINLAR diyorummm
bizimkiside kürsü konuşması gibi oldu yaa:cherry:
hiç sorma zafer yav.3 haftadır PTT yapmaktan bıktık artık.hava bir pazar açsada,şöyle,kar görmeye,kartopu oynamaya,arkadaşlara kartopu atmaya,dağlara gitsek diyorum.oooof oooofff.r:
adanalı:BORA zion:K.CENGİZ azgürbüz:ZAFER
bizim gurupta,hemen hemen her isimden ikişer tane olduğu için,küçük-büyük diye ayırıyoruz.:queen: yavaş yavaş alışırsın.
Günaydın Adana Mt Hayırlı Haftalar Olsun :rendeer:
herkese günaydın,motora binemeyen motor sevdalıları.:queen:
cümleten hayırlı işler, güzel ve verimli bir hafta geçirmenizi dilerimCümleten Günaydın Adana Mt.İyi Güzel hayırlı bir hafta geçirmeniz dileğiyle.:rendeer:
Maşallah ne yağıyor... tuzlu su motorcuları dışardamı acaba :bounce:
Herkese hayırlıakşamlar dilerim.
Demirgürsel abi bende ptt yapmadım ve yapamadım ama hani işte bizde dedik maksat ortak nokta çoğalsın. O gruba dahilmiş gibi görülelim diyeydi:mrgreen:
Yoksa nerdeee bizde evde durmak, mesajı yazdım gönderdim, annem geldi yanıma,
demesinmi, ''e hadi oğlum gezmeye gitmiyozmu dışarı'' :cyclopsan:salut:
allah dedim yaa, bugündemi ıstırahat koltuğumuz motorumuzun koltuğu olacaaaaaaakr:
Maşallah ne yağıyor... tuzlu su motorcuları dışardamı acaba :bounce:
günaydın isonun gülüüü.![]()
hani bu güne fıkra yokmu:bounce:
Meraba Arkadaşlar, biraz gezme fırsatım oldu. Bende bi kaç kare yakaladım ve Siz değerli dostlarla paylaşmak istedim.
Bu ofrot yapmak için Almış olduğum 4x4nıssan patrol denemeden tam not aldı
Eline sağlık arkadaşım,
Çok güzel resimler, paylaşım için teşekkürler.:cat:
oda güzel:cat: demek anne hanım motoru seviyor:rendeer:
vallahi sorma Demirgürsel abi kötü alıştırmışızda haberimiz yokmuş:mrgreen:
babam eskilerin honda chopper motorcularından olunca, e tabi o da motorcu olmuş oluyor. Biliyosun bulaşıcı bişe bu motorculuk![]()