hiç sormayın,herkes işinden başını kaldıramadı herhalde.....:bounce:
bende aynen:bounce:
hiç sormayın,herkes işinden başını kaldıramadı herhalde.....:bounce:
Türkçe Meali; hanım araba istiyor :queen::queen:
Şimdiden hayırlı olsun, arabanında kuyruğu olur unutma...
gürselim desene seni kaybettik,hayırlısı olsun ciğerim herşey günlünce olsun
hayırlısı olsun gürselim.:bounce:
Gürselim, alanada satanada hayırlı olsun :rendeer:
Merhaba Arkadaşlar,
Adanadan bir motosiklet almayı düşünüyorum. Adananın yabancısıyım ve ilk gelişim olacak.
- İlk sorum alım-satım devir işlemlerini ne kadar sürede yapabilirim. yada aracılara yaptırabilirim. Tanıdık bildik birileri varsa tavsiyelere açığım.
- ikinci sorum ise motoru aldığımda bulunduğum yere getirmek için 1 ay kadar bir süre bekelemem gerekiyor. Bu süre zarfında motoru koyup muhafaza edebileceğim kapalı yada katlı otopark varmı.
Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
Yardımlarınız için teşekkür ederim...:cat:
geldiğinizde ararsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım:cat:.profilimde telefonum olması lazım.
gürsel
Günaydın,
Teşekkür ederim demirgursel. Geldiğimde aramaya çalışıcam en azından tanışmış oluruz.
nasıl bir motor almayı düşünüyorsun :silent:
shadow almayı düşünüyorum
şimdiden hayırlı olsun :rendeer:
7 sehıdımız ve tum sehıtlerımız ıcın pazar tum mt olarak sırtımızda bayaraklarla protesto ve valılık onunde basın acıkalması teklıfıme varım dıyenler
Dağda Üç-Beş Domuz Sürüsü..
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü..
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa Örtüsü..
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne de Ölüsü..
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine..
İte İtlik Yapıp Kafa Tutma Beyine..
Anlasa Dedigimi Sokaktaki Köpek Aglar Haline..
Duy ULAN Soysuz;
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!
ümitciğim,fikrini destekliyorum.sanırım sağduyu sahibi herkes de destekler ama izin almadan,böyle bir protesto ve basın açıklaması yapmak,izinsiz gösteriye girer diye biliyorum.aksi takdirde,her isteyen çıkıp protesto,yürüyüş yada basın açıklaması yapardı.detayını sağlam kaynaklardan öğrenmen lazım.