[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar,
muzafer abi nice mutlu yıllar,iyiki doğmuşsun

yarın için benden pas,malum hala evin işi ile uğraşıyoru kısmetse haftaya inşallah

slm adana mt hayırlı akşamlar.yarın için gezi varsa giden arkadaşlara iyi eylenceler allah kaza bela vermesin;
bu ara son aldığım duyumlara göre FAZERR MUZAFFER abinin doğum günü doğum gününü kutlar tüm sevdiklerinle birlikte geçirmesini temenni eder nice mutlu yıllaraaaaaaaaaaa..........................

herkeşe iyi akşamlar,
muzafer abi nice mutlu yıllar,iyiki doğmuşsun

yarın için benden pas,malum hala evin işi ile uğraşıyoru kısmetse haftaya inşallah

sagolun canım arkadaşlarım nice senelere hepberaber:rendeer:

yeni yaşın hayırlı ugurlu olsun patron nice yıllara:rendeer:
şimdik sen çarşamba ya hediye felan da istersin :cherry:

muzaffer abi doğum gününü kutlar nice mutlu seneler,ailen ve motorunla geçirmen dileğiyle...iyi pazarlar olsıun...

Günaydın Adana MT. Herkese selamlar. Muzaffer abi hepbirlikte nice senelere!
Arkadaşlar bugün acı bir haber ile açtım siteyi; otobanda ceyhan istikametinde kaza olmuş. Bir motorlu arkadaş bariyerlere çarpıp vefaat etmiş. Plakası 01 GR 584 Mavi Honda. Arkadaşın adı da Ersin Bilgin (27). Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

http://www.ensonhaber.com/3.sayfa/235349/korkuluklara-carpti-oldu.html

Adana İl Temsilcisi
Günaydın Adana MT. Herkese selamlar.
Arkadaşlar bugün acı bir haber ile açtım siteyi; otobanda ceyhan istikametinde kaza olmuş. Bir motorlu arkadaş bariyerlere çarpıp vefaat etmiş. Plakası 01 GR 584 Mavi Honda. Arkadaşın adı da Ersin Bilgin (27). Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

http://www.ensonhaber.com/3.sayfa/235349/korkuluklara-carpti-oldu.html

sabah saatlerinde,DR.GÖKHAN arkadaşımızın beni aramasıyla öğrendiğim ve çok üzüldüğüm bir haberdi.bende diğer arkadaşları arayarak,kim olduğunu ve tanıyıp tanımadıklarını sordum ve bilgilendirdim.kısa bir süre sonra bana gelen bilgiler doğrultusunda,isminin ERSİN olduğunu,aslında çok sakin motor kullandığını ve çok iyi bir insan olduğunu öğrendim.motor,duyduğum kadarı ile 600RR mış.bu genç yaşında aramızdan ayrılan arkadaşımıza,yüce ALLAH'tan rahmet,ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.

HERKESLERE İYİ GÜNLER İYİ HAFTA SONLARI.....
VEFAT EDEN ARKADAŞA ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE SABIR DİLİYORUM.:salut:
MUZAFFER ABİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU SENELERE ::wish::::wish::

Günaydın Adana MT. Herkese selamlar. Muzaffer abi hepbirlikte nice senelere!

allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır dilemekten başka söylenecek söz yok

hepinize teşekkürler ederim.........vefat eden arkadaşımızın ailesine allah sabırlar versin.rahmetli nur içinde yatsın.çok üzüldüm.

vefat eden kardeşimize tanrıdan rahmet diliyor ailesine allah sabır versin diyorum çok üzüldüm değerli bir kardeşimizdi.

arkadaşlar kaza otobanda dilberler sekisi üzerindeki köprüden geçerken olmuş, dediğiniz gibi rahmatlinin ismi Ersin, ve daha 4 yaşında kızı varmış:pr: :salut: kafası parçalanmış, kol ters dönmüş, hızı 200 üzeri tahmin ediliyor.arkadaşlar evine taziyeye gitmiş yakınları motorları görünce çok üzülmüş, tanıyan arkadaşımız mutlaka vardır, taziyeye gidecek olursa lütfen motorsuz gitsin:bounce:
bir diğer kazada maraş yakınlarında olmuş, 3 çapır motosiklet.1 ölü 1 yaralı olduğunu öğrenebildim, henüz net bilgim yok.
altımızdaki makinalar gerçekten hızlı, ne kadar basmayalım desemde boş, çünkü bende motorumun sınırlarına çıkmayı seviyorum, ama lütfen gereksiz ve yersiz hız yapmayalım, aralara dalmayalım, kendimiz giderken arkamızda çocuklarımızı bırakıyoruz, lütfen onları anasız babasız bırakmayalım:bounce:
muzaffer abi kusura bakma böyle bir günde doğum günü kutlamak içimden gelmiyor, ama sen abimsin unutmakta olmuyor, NİCE YILLARA ABİ:rendeer:

Vefat eden kardeşimize Tanrı'dan rahmet diliyorum. Tanrı geride bıraktıklarına sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar