[Adana - MT]

DUYURU
sevgili arkadaşlarım;uzun süredir motosiklet kullanma arzusunda olduğunuzu bildiğimden,bu pazar günü,narlıkuyu civarında,AKYAR'da,deniz,kum,güneş,balık dolu bir gezi öneriyorum.benim bu yaz,hafta sonu tatillerimi geçirdiğim yer olan bu mekanda,oldukça iyi ilişkilerim bulunmaktadır.bu konuda rahat edeceğiniz,benim garantimdedir.fikirlerinizi bekliyorum.arzu edenler listeye adını eklesinler.9.00da moladan teker döner.(gidilecek yerde kahvaltı ve öğle yemeği mevcuttur.)syg

listeyi göremedim hocam kaç motor var???

Adana İl Temsilcisi
günaydınlar herkese.
sevgili abimiz MUSTAFA abimizin oğlunun akşamki düğününü,tadına doyulmaz bir eğlenceyle yapmış bulunmaktayız.ADANA MT'nin hızlı ve rüzgar seven motorcuları,meğer ne kadar kurtluymuş.:queen:pistte de,yollardaki gibiydiler.::pulp::::pulp::aman allahım arada bir oturun arkadaşlar.:queen:sanırım uzun bir süre kurtlanmayız.BANU & ŞÜKRÜ'YE,BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUZ.::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:::143::

Son düzenleme:
evlenen arkadaşlara mutluluklar dilerim darısı da diğer bekarlara diyeyim herkese slm larr:rendeer:

Adanalinin biri,Kayserilinin yaninda ögünmek amaciyla demis ki: - Arkadas, bizim bir tarlamiz var ,arabamizla sabah namazi vakti tarlanin bir ucundan hareket ediyoruz ancak yatsi vakti olmasina ragmen tarlanin diger ucuna bir türlü varamiyoruz! Bizim Kayserili biyik altindan gülerek demis ki: -Haklisin arkadas, bir zamanlar bizim de sizinki gibi bir külüstür arabamiz vardi ama sattik ve kurtulduk o külüstürden!

sadece fıkra. kimse alınmasın :)

arkadaşlar mersin gezi istikameti genel lüzum üzerine şimdilik iptal edilmiştir.syg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar